Dzisiaj nadeszła przesyłka Dzięki za wspaniałą nagrodę i zabawę, jesteście WIELCY Dziękuję!
Jubileuszowe wyniki! - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Dziękuję! Moja narzeczona też nie może się doczekać Nie zdajecie sobie nawet sprawy, ileż sprawiliście wszystkim radości!
Nagrody miało wysłać EA. Niestety, w weekendy nie pracują, więc damy znać jakoś po nim, co z tymi nagrodami, gdy się skontaktujemy z nimi
Witam, wygrałem w konkursie pakiet Dragon Age, ale przesyłka jeszcze do mnie nie dotarła. Martwię się, że może zaginęła gdzieś po drodze... Czy wiadomo coś w tej sprawie? Czy nagrody zostały wysłane?
Pozdrawiam, M. G.
Pozdrawiam, M. G.
Skąd masz moje zdjęcie ze szczotką?! Było tak pilnie strzeżone ;(
Uuu... A jaki jest kolor szczotki do pleców Medzia? Matta to nie chcę - widziałam na Polconie o poranku i dość powiedzieć, że mój kacowy poranny wygląd go przebija Tamera chętnię
Mogę się wymienić ewentualnie na JEDYNE zdjęcie Tokara, prawdopodobnie z ukochaną, bo ściska pod pachą lampkę z hawajską tancerką w szczególny sposób. Wiktula w dwuznacznej pozycji w otoczeniu macek i czarnych węży z alabamy (moje ulubione ) albo Ammona pochlipującego podczas czytania Zmierzchu. Albo dwie czikias z bikini z kostek do gry. To takie najciekawsze, ale jeszcze nie miałam czasu wszystkiego przejrzeć ;>
Mogę się wymienić ewentualnie na JEDYNE zdjęcie Tokara, prawdopodobnie z ukochaną, bo ściska pod pachą lampkę z hawajską tancerką w szczególny sposób. Wiktula w dwuznacznej pozycji w otoczeniu macek i czarnych węży z alabamy (moje ulubione ) albo Ammona pochlipującego podczas czytania Zmierzchu. Albo dwie czikias z bikini z kostek do gry. To takie najciekawsze, ale jeszcze nie miałam czasu wszystkiego przejrzeć ;>
Uuuu... Lio, obnażanie takich tajemnic na oczach zwykłych śmiertelników zwykle kończy się dołączeniem do mego grona, toteż strzeż się.
Użytkownik Ati dnia czwartek, 13 stycznia 2011, 00:36 napisał
Tej, Lionel, masz jakieś fajne nowe focie? Może chcesz się powymieniać? :> Też mam kilka fajnych od swoich groupies
Tylko powiedz, które chcesz. Mam do wymiany:
Med w dwuznacznej pozycji z szczotką do szorowania pleców w wannie z mnóstwem piany (polecam! jest na co popatrzeć),
Rozczochranego Matta po wstaniu z łóżka (prawdziwy rarytas, rzadko widzimy go bez tony makijażu, a na tym zdjęciu widać całą prawdę),
Tamc. podczas szorowania swoich kości pastą Colgate (tajemnica zdrowych i błyszczących kości rozwiązana!)
oraz hit sezonu
Eirin, rusałka polna, hasająca wczesnym rankiem po zroszonej rosą trawce wśród świńskiego towarzystwa!
Za co się wymienisz, Ati?
Aha, rozumiem, że wyniki Smoczego Konkursu też będą "niedługo", zgadza się? (Jeśli tak, to doprecyzowanie czy "niedługo" to dzień czy tydzień byłoby miłe )
Wyniki pojawią się za niedługo. Prosimy o jeszcze odrobinę cierpliwości
Mam pytanie nie związane z tematem, za co przepraszam:)
Kiedy będą wyniki zakończonych 9 stycznia konkursów?
Kiedy będą wyniki zakończonych 9 stycznia konkursów?
Tej, Lionel, masz jakieś fajne nowe focie? Może chcesz się powymieniać? :> Też mam kilka fajnych od swoich groupies
Gratulacje
@Tar: Fail, Kress wygrał już kiedyś
@Tar: Fail, Kress wygrał już kiedyś
Gratuluje zwycięzcom!
Kress ty odpadasz, masz uglyface.
A tak właściwie to jak są wyłaniani zwycięzcy? Zastanawiało mnie to ostatnio.
Down:
Hahahah. Uśmiałem się
Down:
Hahahah. Uśmiałem się
Czyli znając moje szczęście ja będę baaaaardzo długo czekać
Hehehehe... może przed końcem roku dojdzie
Hehehehe... może przed końcem roku dojdzie
Niektórzy mogą poczekać na paczki dłużej, bowiem wysyłane są z różnych miejsc w Polsce )
Dziękuję i również gratuluję pozostałym zwycięzcom. Cieszę się, że już dzisiaj odebrałem paczkę z nagrodą.