To babcia nie miała sejwa? :-D
[Inne] Nie grajcie w gry MMORPG! - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
"Ona ma jeszcze 7 żyć" po tym tekście padłem po za tym koleś jest na wyższym poziomie ewolucji skoro on do grania w gry komputerowe już nie potrzebuje blaszaka i internetu
Ten serial aż kipi od sztuczności, więc jeżeli ktoś uwierzy w taki wizerunek gracza to zacznę wątpić w jego inteligencję.
Ten serial aż kipi od sztuczności, więc jeżeli ktoś uwierzy w taki wizerunek gracza to zacznę wątpić w jego inteligencję.
Gdzies widzailem na jakims innym forum o tematyce platform TV cyfrowej pewien temat zalozony przez troskliwego syna, ktory matce chcialby wylaczyc telewizje (1,2 tv4 polsaty itd) w godzinach od 14 do 20 czy cos taiego. Uznal ze wtedy tv robi szody w mozgu czlowieka i trzeba temu zaradzic
Art moze by sie przydal, ale to wiadomo, ze te seriale to debilizm. Jak to mawia moj profesor "to się wi".
Art moze by sie przydal, ale to wiadomo, ze te seriale to debilizm. Jak to mawia moj profesor "to się wi".
Niech ktoś wreszcie napisze o szkodliwości polskich seriali
No jak się robi tryliard odcinków i się nie chce, żeby się tematy powtarzały (za często) to się wymyśla jakieś debilizmy
Biedny ten chłopak, wyobraźcie go sobie za 10 lat i kolegów/koleżanki z klasy puszczających w kółko ten filmik i tarzających się po podłodze ze śmiechu.
W tych serialach muszą wymyślać jakieś tematy, więc wybrali coś, co jest 'na topie' w ostatnim czasie. A żeby było ciekawiej, to wymyślili takiego młodego psychola, bo za nudny byłby odcinek pokazujący zwykłego, normalnego gracza...
Użytkownik Jaroslavus dnia czwartek, 30 grudnia 2010, 14:42 napisał
I w ten sposób kładzie się do głowy ludziom, którzy nie mają pojęcia o grach, jakie to gry są złe itp. DNO!
Właśnie chcialem zwrocic na to uwage, ze ludzie ktorzy tworza dialogi tez maja zero pojecia o tym co pisza.
Dla tego typu ludzi haker to zło, MMO to zło - myślą stereotypowo i niczym nasi ukochani redaktorzy wiadomosci w TV robia z igły widły. Tak, że jak w lato jest ciepło to jest katastrofa ekologiczna oraz efekt cieplarniany jest i ogolnie zagłada, a zimą jak zawieje zbyt mocno również jest zmiana klimatu przez czlowieka bo zamiast snieg padac na akrtyce i rosji pada u nas o.0
Cytat
... "mnie nie oszukasz..." i przestalem ogladac, nie mam nerwow.
Cytat
Nie miałem odwagi oglądać dalej.
Widać nie jesteście godni, aby wstąpić do dystryktu najwyższego niebezpieczeństwa :~(
Cytat
Zawsze mógł wylosować opcję romansową z babcią.
Mnie tam ciekawi jaki drop miała babcia.
I w ten sposób kładzie się do głowy ludziom, którzy nie mają pojęcia o grach, jakie to gry są złe itp. DNO!
Zawsze mógł wylosować opcję romansową z babcią.
"Mam cię gdzieś!" *pew, pew!*
Widziałem ten odcinek! xD Zabójczy. Taki psychodeliczny.
Tylko zastanawiam się, gdzie była doktor Zosia i jej mądrości życiowe. Ona by już wyperswadowała dziecku komputery.
Tylko zastanawiam się, gdzie była doktor Zosia i jej mądrości życiowe. Ona by już wyperswadowała dziecku komputery.
Zanim taki dzieciak zacznie grać w MMORPG powinien mieć jakieś testy psychocośtam, żeby wiedzieć czy mu się tak mózg później zryje czy nie. Tak jak poprzednik- gratuluję rodzicom i współczuję pani psycholog, która zapewne potem rozmawiałaby z "Kacperkiem" o rzeczywistości.
P.S, A wam ile żyć zostało? xD
P.S, A wam ile żyć zostało? xD
Zieeew.
Nawet gdyby taka sytuacja miała miejsce w rzeczywistości, to ja bym raczej pogratulował matce wychowania psychola żyjącego w innym świecie Btw. fajny serial. Ostatni odcinek jaki w całości oglądałem był o ukraińskim budowlańcu, któremu nogę przebił jakiś pręt. To było jakieś 6 lat temu ;p
Oglądaj! Trzeba się hartować!
.... "mnie nie oszukasz..." i przestalem ogladac, nie mam nerwow.
Ha, gdyby temu dzieciakowi przed domem wylądował smok, to już by tak nie cwaniakował tym nożem.
'Na dobre i na złe' powoli się rozkręca. Teraz czekam na atak wściekłych wiewiórek.
'Na dobre i na złe' powoli się rozkręca. Teraz czekam na atak wściekłych wiewiórek.