Vindictus – zapowiedź na MMORPG.com - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Lionel,
Wiem, wiem. Właśnie planuję zakup GW2, chociaż nie grałem w GW tylko obserwowałem grających. Plany mają z górnej półki, ale mam nadzieję, że to wypali, bo się nieźle napaliłem na ten tytuł. W ostateczności zakupię sobie cały pack GW1 . Poza tym koncepcję opłat wprowadzonych w GW bardzo popieram. Płacimy raz i cieszymy się wszystkim. Może zagranicą abonamenty na te wszystkie MMO są niskie, ale w Polsce to każda dziesiątka wydana na miesiąc, by zagrać kilkanaście godzin w tygodniu to jednak dużo. W ogóle uważam, że jeżeli już opłaty za korzystanie z serwera, to za tyle minut/godzin ile się na nim było, a nie za całą pulę 24h, z czego 3h pogram, bo resztę zżera normalne życie.
Frey,
Lionel a co myślisz o GW2 oni raczej sporo uwagi będą przywiązywać fabule, to może być coś dla Ciebie. No i tylko B2P więc nie tak źle. Choć sądzę, że Gw2 przerośnie twórców, to co chcą oni wprowadzić jeszcze nie jest możliwe technologicznie, żeby się udało.
Lionel,
Ale to już kolejne MMO oparte głównie na akcji, a ja chcę czegoś rozwiniętego fabularnie/zagadkowo za darmo. Wiem, że moje marzenia są mało prawdopodobne, ale warte spełnienia.
Frey,
Vindictus miał już swoją "open betę", niestety tylko dla US. Naprawdę gra zapowiada się nieźle, ale z tą open betą tak zrąbali, że szkoda gadać.
Strażnik,
Straszny babol w newsie. Vinductus zadebiutował już jakiś czas temu, a tekst jest recenzją.
Courun Yauntyrr,

Na łamach serwisu MMORPG.com pojawiła się zapowiedź nadchodzącego MMO Vindictus.

vindictus

Za tytuł ten odpowiada Nexon. Oparty na silniku Valve Source, ma być najładniejszą grą z systemem F2P, gdzie nie musimy martwić się o comiesięczny abonament. Rozgrywka ma opierać się na akcji, problem rozwiązywania zagadek spychając na daleki plan. Twórcy przygotowali 3 klasy (dwie kolejne w drodze), którymi przemierzać będziemy specjalnie przygotowane obszary. Mamy więc wojownika z wielkim mieczem, obrończynię z tarczą oraz ofensywnie nastawioną klasę korzystającą z magii. Gracze otrzymają możliwość zmiany parametrów wyglądu swojej postaci, co ma upodabniać ten tytuł chociażby do "Diablo III".

Jeśli jesteście ciekawi, jakie moce prezentuje każda z klas i w jakich warunkach przyjdzie nam walczyć, zapraszam pod ten adres.

Wczytywanie...