Recenzja gry "Arcania: Gothic 4" na Game Exe! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Arcodes,
To chyba oznacza, ze Arcania nie jest warta swojej ceny, ani dołączenia do sagi Gothica szkoda. Myślałem, że naprawią to bezpodstawne przycinanie się z 3, choć najbardziej się zawiodłem spłyceniem fabuły i uproszczeniem walk (gameplay) - brakuje mi systemu z 2, gdzie na 10 lvl zabijałeś orka elite. Zajmowało to jakieś 40 min i czasami trochę wczytywania, ale dużo zależało od umiejętności gracza, a nie bohatera
Tamc.,

Bardzo mi miło poinformować, że wraz z tą chwilą na Game Exe pojawił się nowy artykuł. Wszystko za sprawą naszego redaktora, Thorina, który pograł i specjalnie dla Was zrecenzował grę "Arcania: Gothic 4", a więc tytuł, na jaki czekali nie tylko, co oczywiste, wszyscy fani serii Gothic, ale również reszta miłośników cRPG'ów. Jeśli zastanawiacie się, czy gra spełniła stawiane oczekiwania, przeczytajcie świeżutką recenzję i przekonajcie się!

okładka

"„Arcania: Gothic 4” jest kolejną próbą przywrócenia do świetności kultowej serii gier o przygodach Bezimiennego. Po bardzo słabym i niezwykle chłodno przyjętym dodatku do trzeciej części cyklu, wydawcy postanowili zatrudnić do tego zadania zupełnie nowego dewelopera. Wybór padł na niemiecki Spellbound – autorów takich produkcji, jak „Desperados: Wanted Dead or Alive” czy „Robin Hood: The Legend of Sherwood”. Nowa odsłona serii miała kontynuować tradycję cyklu „Gothic”."

Wczytywanie...