Podsumowanie ankiety - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

nie wiem,
Co cwaniacy, mając profit "mistrz uników", nie potrzebuję pancerza, nie potrzebuję nawet patrzeć skąd kule lecą, bo na końcu i tak złapie je w dwa palce, ew. widelec!
Tokar,

podsumowanie ankiety

Jak to mawiają – „coś się kończy, coś się zaczyna”. Powiedzmy sobie szczerze – nadchodzą rzeczowe czasy, gdzie liczy się każda sekunda. Globalizacja, komputeryzacja, miniaturyzacja, optymalizacja i inne ciekawe „-zacje”. W przyszłości nie było miejsca dla spasionego „podsumowania miesiąca”, gdzie autor piszący te słowa, nagminnie uprawiał grafomanię, lanie wody i autolans. Tym bardziej, że latka lecą, czasu coraz mniej i zdradziecka muza powoli mnie opuszcza w poszukiwaniu kogoś młodszego oraz bardziej utalentowanego.

Dlatego też, z powodów różnorakich, postanowiłem zepchnąć ten wózek w szczeliny samego piekła, nie dając mu nawet szansy do wypalenia ostatniego papierosa i wypowiedzenia pożegnalnego zdania. Raczej nikt nie będzie z tego powodu płakać, bo ja na pewno – porażki zawsze bolą, ale trzeba pamiętać o nich i uczyć się na własnych błędach.

Zatem, co teraz będzie? Niczego nie będzie? Niekoniecznie, bo nasz serwis to nie jest Białystok i tutaj nigdy nic ostatecznie nie ginie (wykluczając oczywiście przeciwników politycznych Matthiasa). Generalnie postanowiłem zrobić taki sam myk, jak BioWare, i wykastrować swój autorski pomysł – ograniczę się tylko do podsumowania sierpniowej ankiety.

Zatem słowo się rzekło i zróbmy to, jak Bóg przykazał. W ostatniej, dość frywolnej, bo wakacyjnej, ankiecie zagłosowało 358 osób. Zapytaliśmy, jaki pancerz kupisz dla swojej postaci?

ankieta

Zdecydowanie wygrali realiści, aż 167 użytkowników (46,65%) myśli nad zakupem porządnego i niezawodnego pancerza. Skąd na to kasę weźmiecie w kryzysowych czasach, nie mam pojęcia, ale życzę powodzenia. Na drugim miejscu uplasowała się spora grupka cwaniaków (22,07%), którzy myślą, że są niczym mityczny Achilles i wszyscy mogą im naskoczyć. Mnie to nie wadzi, miejsca na naszym dworskim cmentarzu jest sporo, a Tamc. zapewne nie obrazi się na nowe ciała do eksperymentów.

Trzecie miejsce (14,53%) jest… ciekawe. Jeżeli na tę opcję głosowała damska część naszej widowni, to proszę o niezwłoczny kontakt. Poza podium uplasowali się użytkownicy z pierwiastkiem kobiecości (13,69%) oraz spłukani bankruci (3,07%).

Zapraszam do wzięcia udziału w nowej ankiecie, którą znajdziecie, niespodzianka, tam gdzie zawsze.

Wczytywanie...