Jeden z tych filmów, co do którego są bardzo wysokie wymagania. Powodem tego jest nie tylko świetna obsada (Denzel, Oldman), ale również smakowite zdjęcia z planu filmowego. Cóż, produkcja nie tylko nie spełniła moich oczekiwań, a sprawiła, że zwyczajnie nudziłem się na seansie. Recenzja Hassa przedstawia wszystko bardzo dobrze. Początek jest piękny i niesamowicie klimatyczny. Syf, brud, poczucie otaczającego nas zniszczenia i destrukcji, a pośród tego nasz obdarty bohater. Nocleg wraz z muzyką z iPoda bardzo mi się spodobały. Chciałem się czepić kwestii ładowania baterii, ale wszystko wyjaśniło się w swoim czasie.
Jednakże faktycznie po scenie walki film leci gwałtownie w dół. Jest nudno, bezsensownie i ogólnie dramatycznie. Film ratują Denzel z Oldmanem, zdjęcia oraz muzyka. Ogólnie jednak nie polecam.
5/10
Jednakże faktycznie po scenie walki film leci gwałtownie w dół. Jest nudno, bezsensownie i ogólnie dramatycznie. Film ratują Denzel z Oldmanem, zdjęcia oraz muzyka. Ogólnie jednak nie polecam.
5/10