Reguła dziewiątek - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Gość_Sirius*,
Przeczytałem, a własciwie zmęczyłem - amerykański chłam - z ciekawości można przeczytać i można zpomniec, kasy szkoda, książka fatalna - jak film kategorii B a nawet C - autor recenzji dobrze wychwycił minusy - psują one tę powieść całkowicie.
Gość_Jae*,
Bardzo mnie zmęczyła ta kolejna lektura fantasy. Miecz prawdy 1 tom czytałam jednym tchem, Regułę chyba tydzień z przerwami zastanawiając się "co autor ma na myśli". Mam wrażenie, że ksiązka została spłodzona w celu spłaty kredytu na dom lub równie potrzebnych artykułów pierwszej potrzeby... Niespójna, zbyt nawiązujaca do cyklu Miecz Prawdy chcąc przytrzymać czytelnika, ciągnąca się i do bólu przewidywalna. Odradzam
kol,
Widziałem dzisiaj ją w empiku. Nawet ładnie się prezentowała - biały papier, twarda oprawa, obwoluta, dobry format. Tylko że pamiętam jeszcze Miecz Prawdy i nawet kijem jej nie tknę.
Gość_nwn9*,
Zapomniałeś jeszcze o podobieństwie głównych bohaterów do tych z cyklu "Miecz Prawdy" - Richarda Rahla i Kahlan Amnell.
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z recenzją książki "Reguła dziewiątek"!

Niezwykle łatwo recenzować książki zasługujące na miano bardzo dobrych. Jest to praca szybka i przyjemna, niewymagająca wielkiego wysiłku. Jeszcze łatwiej oceniać powieści wyjątkowo złe, a znęcanie się nad nimi często daje wiele złośliwej satysfakcji. Prawdziwy problem pojawia się w wypadku książek niekwalifikujących się do żadnej z tych dwóch kategorii, których nie sposób określić jednoznacznie jako chłam lub arcydzieło. Jedna z nich to “Reguła dziewiątek”.... Czytaj dalej!

Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...