rybki to jeszcze nie są takie złe ale kupowanie książek w ME2 to dopiero wyrzucanie kredytów w błoto
[Mass Effect 2] Rybki - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Cytat
Chomik do Overwatcha
Raczej do Baldur's Gate .
Rybki są nawiązaniem do filmu 6 element ,Chomik do Overwatcha kulka nie pamiętam ale też w jakimś filmie było coś takiego
To nie jest jakiś tam Kosmiczny Chomik. To jest Boo!
zapominacie o jednej ważnej rzeczy młodzi adepci mocy....ten chomik!! To kosmiczny chomik!! xD
A Varren zjadłby prędzej Pyjaki, niż one pokarm dla rybek.
Pyjaki niezawodnie zeżarłyby pokarm dla rybek.
Varren nie przepada za mięsem ludzkim - woli mięso Pyjaków.
Vakarian na Tuchance można "oswoić" Varrena, tylko niestety jest on tylko na jednej planszy i nie można go zabrać na statek.
A poza tym, jakbyś miał Varrena, to rybki by ci zdechły, bo Varren zjadłby Kelly. xD
A poza tym, jakbyś miał Varrena, to rybki by ci zdechły, bo Varren zjadłby Kelly. xD
Chomik jest śmieszny... chociaż nie musiano go dawać przy samej toalecie Ja tam wolałbym mieć w kajucie varenna, oswojonego oczywiście... inaczej musiałbym za każdym razem gdy do siebie zabieram sojusznika w którym się zabujałem... od razu szukać kolejnego
Bo zjada ryby.
Dziwne, że ryby zdechną jak ich nie nakarmimy a chomik żyje, żyje, żyje i ma się dobrze bez karmienia.
Nigdy nie lubiłem rybek Stwierdziłem po pierwszej grze, iż nie ma sensu wydawać kredytów na nie, ale to prawda Kelly jest rozwiązaniem problemu zdychających rybek.
Jeśli dobrze zaprzyjażnisz się z Kelly to będzie karmić rybki gdy cię nie ma na statku i problem zdychających rybek zniknie.
Pamiętajcie, że z rybkami jest jeden problem - trzeba je po każdej misji karmić, inaczej zdechną.
Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Rybki", znajdującym się w dziale "Mass Effect 2". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!