Ślicznie dziękuję. Ale kiedy przeczytałem o kodekach to wydawało mi się to tak absurdalne, że w pierwszym momencie stwierdziłem, że robicie sobie jaja. A jednak zadziałało.
Przebudzenie - kłopoty z instalacją - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
dzienki z góry mi odinstalownie pomogło i zainstalowanie k-lite
Dzięki za podpowiedź, po K-Lite'cie wszystko śmignęło, podaje link do owego.
http://www.filehippo....3f2980adf2f1a/
Pozdrawiam:
777ugluk777
http://www.filehippo....3f2980adf2f1a/
Pozdrawiam:
777ugluk777
Wystarczy odpalić Setup na płycie ze zgodnością z win 2000 i instalacja ruszy .
Dziwne. Pierwszy raz gdy instalowałem ten dodatek to było wszystko okej. Teraz miałem ten problem. Zainstalowałem k-lite i mi śmiga instalacja. Dzięki za pomoc
Witam. dziękuję za rady zawarte w tym temacie. Miałem ten sam problem i pomogło.
Wystarczy uruchomić w trybie zgodności z win 2k, ale plik Setup, nie Autorun
Witam
Ja również mam podobny problem co moi poprzednicy. Mam następujący błąd: http://img697.imagesh.../problemns.jpg
Za 1 zainstalowaniem patch 1.03 (podobno) się zainstalował, wyskoczyło mi okienko z cmd i "coś" się tam działo, doszło do tego punktu jak na screenie i koniec
próbowałem tak jak poprzednicy wgrać kodeki k-lite, nic to nie dało, wgrałem nowsze, bodaj 6.3.0 i też nic. Zainstalowałem najnowszego 7zipa i dalej nie mam pojęcia o co chodzi. Zmieniłem też w opcjach by plik setup.exe był odtwarzany zgodnie z windowsem 2000 i to również nie pomaga. Z tego co mi się wydaje mój komputer ma problem z rozpakowaniem plików z rozszerzeniem .fev i .feb i zielonego pojęcia nie mam jakim programem lub kodekami mógłbym to zmienić... a i dodam że mojemu koledze który również ma orginała pożyczyłem dodatek i u niego wszystko jest ok.
Proszę o jakieś rady i pomoc.
Z góry dzięki:)
Ja również mam podobny problem co moi poprzednicy. Mam następujący błąd: http://img697.imagesh.../problemns.jpg
Za 1 zainstalowaniem patch 1.03 (podobno) się zainstalował, wyskoczyło mi okienko z cmd i "coś" się tam działo, doszło do tego punktu jak na screenie i koniec
próbowałem tak jak poprzednicy wgrać kodeki k-lite, nic to nie dało, wgrałem nowsze, bodaj 6.3.0 i też nic. Zainstalowałem najnowszego 7zipa i dalej nie mam pojęcia o co chodzi. Zmieniłem też w opcjach by plik setup.exe był odtwarzany zgodnie z windowsem 2000 i to również nie pomaga. Z tego co mi się wydaje mój komputer ma problem z rozpakowaniem plików z rozszerzeniem .fev i .feb i zielonego pojęcia nie mam jakim programem lub kodekami mógłbym to zmienić... a i dodam że mojemu koledze który również ma orginała pożyczyłem dodatek i u niego wszystko jest ok.
Proszę o jakieś rady i pomoc.
Z góry dzięki:)
Dzięki gościu za podanie nazwy tego pliku. I gdyby nie ten temat byłoby sporo szukania i zawsze pozostaje w pamieci ten moment niepewnosci. Jak sie ktos nie zorientuje o co chodzi to jest w d****, bo ani nie wie czy za duze wymagania czy cos innego. A w podpowiedziach do instalacji jest jedynie, ze po wyswietleniu 'instalacja się nie powiodła', nalezy ponownie wgrac DA poczatek..
Ściągłem z torrentów Dragon Age przebudzenie, i mam tylko jakieś pliki, zadnej instalki, nic.
Czy wie ktoś co ja mam z tym zrobic??
Czy wie ktoś co ja mam z tym zrobic??
Zainstolowalem na kompie tego K-Lite_Codec_Pack_583_Full i nadal wyskakuje mi ten błąd co zrobić??
Nie wiem o co chodzi ale k-lite codec faktycznie pomógł. Dziękuję dobrym ludziom, którzy to rozkimili. :-)
Najgorsze nie jest to, że taki problem wystąpił.
Najgorsze jest to, że po wydaniu kilkuset złotych na grę i dodatek, gdy podczas instalacji dostaję taki lakoniczny komunikat "nie powiodło się, kliknij zakończ i spadaj na szczaw" czuję się jak ostatni frajer. Nawet się tym lamerom, którzy wieli moje pieniądze, nie chciało właściwie napisać procedury obsługi błędów, żeby chociaż to badziewie powiedziało, że brakuje w systemie jakiegoś pliku (codeca, filtra, karburatora, czegokolwiek).
Najgorsze nie jest to, że taki problem wystąpił.
Najgorsze jest to, że po wydaniu kilkuset złotych na grę i dodatek, gdy podczas instalacji dostaję taki lakoniczny komunikat "nie powiodło się, kliknij zakończ i spadaj na szczaw" czuję się jak ostatni frajer. Nawet się tym lamerom, którzy wieli moje pieniądze, nie chciało właściwie napisać procedury obsługi błędów, żeby chociaż to badziewie powiedziało, że brakuje w systemie jakiegoś pliku (codeca, filtra, karburatora, czegokolwiek).
tak samo jak wyzej kodeki pomogly
wszysko się zgadza miałem podobny problem i zainstalowanie k-lite pomogło
Hmm trochę to dziwne, bo co kodeki mają do instalacji gry? No ale może o czymś nie wiem
Udało mi się znaleźć haka na ten problem Ściągnąłem najnowsze kodeki i instalka od razu śmignęła.
Hmm miałem coś podobnego, zainstalowałem podstawke u znajomego, a następnie zabrałem się do instalacji dodatku, przy patchowaniu wystąpił podobny błąd. Parę chwil się instalowało, następnie zatrzymało się i błąd. Natomiast u mnie w domu (to samo instalowałem) i poszło bez problemu. Niestety nie potrafię powiedzieć dlaczego wystąpił ten błąd.
Na początku myślałem że to wina systemu, on ma Windowsa 7, ja mam XP Home Edition, jednak z tego co widzę ty też masz XP i występuję ten sam problem, więc nie wiem.
Na początku myślałem że to wina systemu, on ma Windowsa 7, ja mam XP Home Edition, jednak z tego co widzę ty też masz XP i występuję ten sam problem, więc nie wiem.