Ja go lubiłem za "zabójcze sumienie" miał super celność, dobry na ciche misje i na misje związane z towarzyszami.
[Mass Effect 2] Thane Krios - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
na misie brałem tylko jego i legiona
LUBIE SNAJPERÓW
LUBIE SNAJPERÓW
Do Thane'a Kriosa nigdy nic nie miałem.Fajny jest .Taki zabójca z sumieniem.Jego zdolności biotyczne mnie zaskoczyły.Nawet dubbing pl tej postaci jest dobry.A przy romansie przygrywa fajna klimatyczna muzyczka
Nie zawsze zabijał bezboleśnie i szybko... A zabójstwo i morderstwo to samo mimo, iż wydźwięk może się trochę różnić w obu wyrazach. Thane Krios to jedna z moich ulubionych postaci w ME2. A najlepszy głos ma Garrus Vakarian.
Thane ma najlepszy głos w grze . Uwielbiam go słuchać :*.
Czekam tylko już na Mass Effect 3 by wypróbować jego zdolności podczas ostatniej części trylogii
Dzięki, Lio, właśnie to chciałem napisać.
Ale w zdaniu poprzedzającym pojawia się już słowo zabijanie, więc zapewne, aby uniknąć powtórzeń, autor tekstu użył synonimu.
Tak, ale "mordować" brzmi tak... bestialsko, jakby zabijał okrutnie lub masowo. Thane zabijał... "jak tancerz", robił to dyskretnie, nie z szałem w oczach...
Zmieńcie fragment "Od jakiegoś czasu nie morduje dla pieniędzy"!!!! On nie mordował, a zabijał. I to jak! Zawsze starał się to robić szybko i bezboleśnie, modlił się za ofiary. Sam też mówił, że zabijanie to sztuka, a on jest mistrzem. Zmieńcie to!!!
Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Thane Krios", znajdującym się w dziale "Mass Effect 2". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!