Jak sobie wyobrażasz jazdę motocyklem w sutannie?
[Neuroshima] Pastor - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Łoj, przepak troszkę. Ograniczenia słabo równoważą cechy. A co do alternatywy do Kaznodziei Nowej Ery - czasami wystarczy dogadać się z MG
Rzeczywiście mały paker z tego Pastora. Moim zdaniem postać trochę zbyt podobna do Kaznodziei, żeby można było to jakoś szczególnie odróżnić. Kaznodzieja może pełnić funkcje opisane przez Pastora. No ale fajnie było by spotkać postać która poprzez miano "Pastora" chce nawiązać do przeszłości i oddzielić się od tej całej postnuklearnej hałastry domorosłych kapłanów
Pzdr
Bartosh
Pzdr
Bartosh
Cóż...postać jest rzeczywiście na realia chromu, ale raczej chciałem ją pokazać od fabularnej strony. Staty to przyzwyczajenie po sesjach, gdzie MG zasypuje nas prezentami, żeby potem wyrywać nam je z rąk razem z palcami i kończynami. Co do celibatu to napisałem "nie jest ograniczony celibatem" by zwrócić na to uwagę.
Kwestia przyzwyczajenia. Spodziewałem się oburzenia
Kwestia przyzwyczajenia. Spodziewałem się oburzenia
te cechy to jakiś żart... równie dobrze pasowałyby do profesji "zajebisty madafaka overpowerd"
Jak dla mnie, zdeka za silna. 3 pakiety i premia do cechy? Nie, to jest zdecydowanie niezbalansowane.
(btw. pastorów nie obowiązuje celibat)
(btw. pastorów nie obowiązuje celibat)
Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Pastor", znajdującym się w dziale "Neuroshima". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!