[Risen] Gyrger - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Gość_Carlos_95*,
Legenda w grze przedstawiana nie jest, to historia wyspy Faranga przedstawiana przez twórców gry. W przypadku gry Gothic również powstawały takie historie, dzięki czemu znawcy i fani mogą dowiedzieć się o wiele więcej na temat przeszłości i teraźniejszości gry. Wszystko ma swoją historię, jeżeli nie chcesz zmieniać, ja cię nie zmuszam, ale tak jak napisałem wyżej byłoby bardziej poprawnie.
Ammon,
Tą legendę ktoś nam przedstawia? Bo jeżeli tak, to edit jest jak najbardziej stosowny.
Carlos_95,
Mógłbyś też zmienić zdanie: "Podobnie jak ogry..." na "Jest przedstawicielem rasy ogrów, więc zna język ludzi...". W rzeczywistości on jest ogrem, jednak lekko zmodyfikowany skutkiem tego, iż jest on wyrzutkiem porzuconym, wygnanym z jego rodu. Był wyjątkowo brzydki i niechlujny, więc wyrzucono go z terytoriów ogrów. Biedak oddał się gnomom, które bojąc się jego silnych ramion, oddały mu pokłon i przyjęły na swego przywódcę. Zajął ich terytorium i począł wydawać rozkazy, ukrywając się w głębi ich lądu. Tak głosi owa legenda, napisałem to tak dla świadomości innych.
Tamc.,
Dzięki.
Gość_gosc*,
Nie goblinom tylko gnomom, w tej grze nie ma goblinów.
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Gyrger", znajdującym się w dziale "Risen". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...