[Risen] Walka - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Gość_MateuszIII*,
Wiem, że trochę spóźniona odpowiedź dla komentarza powyżej, ale:
Walka mieczem powyżej 7 poziomu tylko na bagnie po stronie Dona
Topory uczy każdy ogr do maksimum
Kostury Mendoza, potem Carlos po stronie inkwizycji
Gość_GoZu92*,
Wszystko dobrze napisane nie mam zastrzeżeń..tylko mógłbyś napisać gdzie kto uczy (Głupie pytanie ale chodzi mi o to kto uczy Walki Mieczem powyżej 7 levela).
Nie wiem czy ma to jakiś wpływ ale gram Wojownikiem Inkwizycji.

Pozdro
Gość_*,
Też mam uwagę:
Miecze:
6. można trzymać długie miecze w jednej ręce i walczyć z nimi z tarczą (lekkie zawsze można)
9. można trzymać dwuręczne miecze w jednej ręce i walczyc z nimi z tarczą (dwuręcznych używać można od początku gry a nie od 9 poziomu tej umiejętności)
Pozdrawiam,
Carlos_95,
Mam pewną uwagę... przy ogólnym opisie umiejętności walki toporem pisze, że są to sztuki dwuręczne i nie można ich nosić z tarczą, a chwilę potem przy 6 punkcie umiejętności sam przepisałeś z gry, że kategoria broni ciężkich jest zaliczana jako broń jednoręczna i w tym momencie można ponieść ją z tarczą... prosiłbym o dopisanie tylko, że... [...]uniemożliwiają noszenie tarczy, jednak dla odpowiednio wytrenowanego wojownika i to nie jest przeszkodą. - oczywiście możesz to inaczej ująć, chciałem tylko dać wzór
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Walka", znajdującym się w dziale "Risen". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...