[Ziemia skuta lodem] Recenzja - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

krzyslewy,
Świetny, może miejscami wieje nudą, ale podoba mi się przedstawienie uzależnienia Willa, który coraz bardziej staje się wrakiem człowieka, żywiołową walkę o niego, którą toczy Evanlyn i zimne scenerie Skandii. Jednego nie mogę zrozumieć - czemu Evanlyn nie została ukochaną Willa? Jej dramatyczna walka i smutek znakomicie odzwierciedlają miłość, jaką darzy młodego zwiadowcę. A Allys? Allys jest mało wiarygodna, w końcu to Evanlyn lepiej udowodniła swoje uczucie poprzez właśnie ten tom.

Moja ocena: 8,5/10
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z recenzją książki "Ziemia skuta lodem"!

W czerwcu bieżącego roku pojawiła się oficjalna wiadomość, że w odpowiedzi na liczne pytania i prośby czytelników, wydawnictwo Jaguar przyśpieszy wydanie trzeciego tomu "Zwiadowców", świetnej serii autorstwa Johna Flanagana, o wyjątkowo chłodnym tytule "Ziemia skuta lodem". Nie ukrywam, że jako osoba, która przeczytała zarówno "Ruiny Gorlanu", jak i "Płonący Most", bardzo się ucieszyłem słysząc tę informację. Niezaspokojona ciekawość i mnóstwo pytań, jakie zrodziły się po przeczytaniu ostatnich stron drugiej części "Zwiadowców" sprawiły, że nie mogłem doczekać się dnia premiery. Gdy więc, ku mojemu wielkiemu zadowoleniu, dzień ten wreszcie nadszedł, z miejsca zabrałem się za czytanie, by poszukać wszystkich odpowiedzi.... Czytaj dalej!

Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...