pamiętam jak walczyłam 1 na 1 z Flemeth, bo jak chodziłam do jej chaty żeby ją zabić a jej tam nie było. w końcu jak przyszłam "sprawdzić" sama bez drużyny to akurat tam była i walczyłam z nią z kilkanaście razy zanim zabiłam bo pomyślałam że jak będę przychodzić z drużyną to będzie się chować. ale za to miałam już wyższy level niż gdyna początku do niej szłam więc jakoś sobie poradziłam z tym pojedynkiem czarownic, tylko potem wchodzę na neta a tam filmik - ktoś walczy cała drużyna kontra Flemeth
[Dragon Age: Początek] Przedpremierowy pokaz gry Dragon Age: Początek - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Poza tym z NWN każdy to skojarzy, a kto wie, może dzięki temu ktoś zainteresuję się Drakensangiem Poza tym ja się nie ślinię, kto jak kto, ale Ty Lucku powinieneś o tym wiedzieć
Chciałem zwrócić uwagę na większość szczegółów, bo mówią coś o grze. A pasek można zobaczyć na screenach.
Pewnie, że tekstura wody jest ważna, gdyż jest jednym z trudniejszych elementów do odwzorowania w grze. Jeżeli patrzysz na morskie fale i czujesz ten zapach słonej wody, to jest ona ukazana całkiem nieźle
Magiczka -> http://www.sjp.pl/magiczka
Magiczka -> http://www.sjp.pl/magiczka
ale, ale... "Morrigan, magiczkę z Kręgu". Magiczkę? Jest takie słowo?
Podoba mi się zakończenie "Ati w tym czasie obfotografowała całą imprezę". Rozumiem je: "podczas gdy ja ciężko pracowałem, Ati śliniła się do ludzi z BioWare i bawiła się aparatem". Znaj swoje miejsce.
a technicznie "Na dole ekranu mamy do dyspozycji pasek na umiejętności, podobnie jak w grach MMO czy Drakensangu." Nie lepiej napisać, że tak jak w poprzednich grach BioWare, jak Neverwinter Nights? Czy chodzi o inny pasek?
I czemu tekstura wody jest tak ważna? O_o
Ale ogólnie recenzja bardzo fajnie napisana, podoba mi się styl, aż słyszałem w głowie piosenkę Mansona.
Rebel rebel...
Podoba mi się zakończenie "Ati w tym czasie obfotografowała całą imprezę". Rozumiem je: "podczas gdy ja ciężko pracowałem, Ati śliniła się do ludzi z BioWare i bawiła się aparatem". Znaj swoje miejsce.
a technicznie "Na dole ekranu mamy do dyspozycji pasek na umiejętności, podobnie jak w grach MMO czy Drakensangu." Nie lepiej napisać, że tak jak w poprzednich grach BioWare, jak Neverwinter Nights? Czy chodzi o inny pasek?
I czemu tekstura wody jest tak ważna? O_o
Ale ogólnie recenzja bardzo fajnie napisana, podoba mi się styl, aż słyszałem w głowie piosenkę Mansona.
Rebel rebel...
Bardzo fajna relacja, znakomicie się czyta. Cieszy mnie, że pojawi się ranking modyfikacji wraz z nagrodami. Zagwarantuje to na pewno kilka niezłych produkcji. Tylko ta cena...
Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Przedpremierowy pokaz gry Dragon Age: Początek", znajdującym się w dziale "Dragon Age: Początek". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!