[Jade Empire] Ścieżki - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Gość_Belnen*,
Ej gościu jak tam jest wybór zabić smoczyce czy krew wpuścic do lamentu czy jakos tak to ty co zrobiłes ?? Ja próbowałem krew ale mi sie nieudało bo mnie towarzysze zabili
Gość_Strażnik Zeng Ji*,
To że jest córką mistrza li wiadomo. Mówi o tym Hui odważna (nie wali tego prosto z mostu.) i roztropny Zu w kryjówce zabójców lotosu (też nie prosto z mostu.). Jej imię wzięło się stąd że w dzień jej na rodzin, nad ranem, na horyzoncie widoczna była wielka czerwona gwiazda (tak naprawdę była to płonąca świątynia lamentu którą można było zobaczyć oknem cesarskiego pałacu.).
Gość_My-lai*,
Co do tych ścieżek, to wy jakimi przechodzicie grę?
Mnie nie zdarzyło się jeszcze wybrać innej, niż ścieżka Otwartej Dłoni a co do postaci, to najlepiej gra mi się Wu Kwiat Lotosu.
Gość_Paulina*,
'Gość
sobota, 10 kwiecień 2010 (15:47)
Przeszłam tę grę chyba ze 100 razy i mi się nigdy nie znudziła - jest super, za każdym razem odkrywam coś innego jak na przykład to, że Gwiazda Zaranna jest córką mistrza Li.'

Dziecko, po jakiego grzyba spoilerujesz? Niektórzy dopiero zaczynają grać. Większość woli przejść coś samodzielnie, niż dowiadywać się ze spoilerów, co jak, kto z kim, gdzie kiedy, po co, dlaczego...
Dziękuje Ci niezmiernie Jestem dopiero na drugim rozdziale, i chyba nie muszę podkreślać, że jestem Ci niezmiernie wdzięczna za tą informacje.
Takie wypowiedzi powinno się usuwać ;-)
Belnen,
Jak odkryłeś, że ona jest córką mistrza Li?
Gość_Sun Hy-Aena*,
Szczerze powiem, że uważam ścieżkę otwartej dłoni za równie dobrą jak zaciśniętej pięści. Ta druga wcale nie jest lepsza... jest po prostu łatwiejsza.
Gość_Fanka123*,
Przeszłam tę grę chyba ze 100 razy i mi się nigdy nie znudziła - jest super, za każdym razem odkrywam coś innego jak na przykład to, że Gwiazda Zaranna jest córką mistrza Li.
Redakcja Game Exe,

Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Ścieżki", znajdującym się w dziale "Jade Empire". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!

Wczytywanie...