[Neverwinter Nights 2: Maska Zdrajcy] Towarzysze - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Towarzysze w Masce Zdrajcy są niezwykle klimatyczni szczególnie Jeden z Wielu. Trzeba ich tylko lepiej poznać.
Oglądam tych towarzyszy i nie wyglądają ciekawie . Nie wydają się klimatyczni. Właśnie skończyłem podstawkę i przymierzam się do Maski Zdrajcy.
On się stanie naszym towarzyszem jak przywrócimy mu duszę.Jest też tymczasowym towarzyszem i nie masz nad nim kontroli.Nie ma też awansu
ale ma możliwość przyzywania kościanego wojownika tak jak z poprzedniej części
NWN2.A i był przydatnym towarzyszem NWN2.Nie można zyskiwać na nim więzi.
ale ma możliwość przyzywania kościanego wojownika tak jak z poprzedniej części
NWN2.A i był przydatnym towarzyszem NWN2.Nie można zyskiwać na nim więzi.
Ciekawostka!
Gdy zyskamy oddanie Kaenlyn to można ją poprosić o wlasne imię związane ze zwierzęciem !
Gdy wybierzemy niedźwiedzia, to Okku wyrazi swoją opinię na ten temat.
Gdy zyskamy oddanie Kaenlyn to można ją poprosić o wlasne imię związane ze zwierzęciem !
Gdy wybierzemy niedźwiedzia, to Okku wyrazi swoją opinię na ten temat.
Niestety, nie można romansować ze zjawą i nie występuje nic w podobnym guście, jak atut romansowy. Jest on dostępny wyłącznie przy romansowaniu z Gannem czy Thayanką.
gdy rozmawiam z Safiyą przy otwartych wrotach zdrajcy i wyznam jej miłość to zy skuje atut "miłość Safiy" i tu sie pojawia moje pytanie czy w przypadku jednego z wielu jest coś podobnego? do atutu "miłość safiy"?? proszę o szybkie odp z góry dziękuje
Super! Jedna tylko uwaga: Safiya nie posiada bóstwa. Nie ma potrzeby włączać gry i sprawdzać, wystarczy przypomnieć jej kwestię podczas rozmowy o Kaelyn. Mówiła, że osoby wierzące są gotowe zagłodzić się na śmierć i zginąć z uśmiechem na ustach, gdy tylko im powiesz, że karmią się samą wiarą. Nie powiedziałaby tego, gdyby sama była osobą wierzącą, prawda? Niemniej, opis postaci jest bardzo dobry
Zapraszamy do zapoznania się z artykułem "Towarzysze", znajdującym się w dziale "Neverwinter Nights 2: Maska Zdrajcy". Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!