Ale obrazki nie pochodzą z 1 części tylko 3 części bądź jak kto woli The Old Republic
[Star Wars: Knights of the Old Republic] Recenzja - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Ja w niej nie przeszedłem nawet pierwszej planety bo gra mi się wywala gdy wchodzę do dolnego miasta
.
![](/view/images/emoticons/default/happy.gif)
Mam wrażenie że screeny są jednak z SWTOR ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Faktycznie, masz rację z tymi screenami.
Cytat
Zagrałbym jeszcze raz, niestety grę pożyczyłem i nie odzyskałem. Dobra rada dla was - takich gier się nie pożycza. Trzymać u siebie i grać
![](/view/images/emoticons/default/tongue.gif)
Cou a nie znasz takiego powiedzonka "dobry zwyczaj nie pożyczaj".Recenzja mi się podoba i do niej nie mam nic do zarzucenia
![](/view/images/emoticons/default/laugh.gif)
![](/view/images/emoticons/default/smile.gif)
Ah, grało się już jakiś czas temu. Kupiłem ze względu na polską wersję językową, okładkę i przyzwoitą cenę - wówczas to było coś koło 40zł.
Spodobała mi się fabuła, chociaż nie powiem, żebym nigdy nie widział ambitniejszej. Starcia bardzo dobre, postacie - chociaż dziś wizualnie trochę rażą - także ciekawe. Do tego możliwość wyboru dobrej lub złej ścieżki i budowy własnego miecza świetlnego. Czy gra była za łatwa? Dla mnie nie była zbyt wymagająca, ale może faktycznie należało na koniec nieco podkręcić tempo.
Zagrałbym jeszcze raz, niestety grę pożyczyłem i nie odzyskałem. Dobra rada dla was - takich gier się nie pożycza. Trzymać u siebie i grać![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Spodobała mi się fabuła, chociaż nie powiem, żebym nigdy nie widział ambitniejszej. Starcia bardzo dobre, postacie - chociaż dziś wizualnie trochę rażą - także ciekawe. Do tego możliwość wyboru dobrej lub złej ścieżki i budowy własnego miecza świetlnego. Czy gra była za łatwa? Dla mnie nie była zbyt wymagająca, ale może faktycznie należało na koniec nieco podkręcić tempo.
Zagrałbym jeszcze raz, niestety grę pożyczyłem i nie odzyskałem. Dobra rada dla was - takich gier się nie pożycza. Trzymać u siebie i grać
Gra jest świetna! Fabuła, towarzysze, lokacje i ten fajny nieoczekiwany zwrot akcji! Szkoda tylko, że nie ma więcej zakończeń, ale ja jak na początku byłem dobry, to na końcu zły. No i brakowało mi tu czegoś w tej grze, przydałoby się też lepsze zakończenie, gdzie nie trzeba się wszystkiego domyślać.
Zapraszamy do zapoznania się z recenzją gry "Star Wars: Knights of the Old Republic"!
Long time ago… Świat Star Wars, stworzony przez Georga Lucasa, to jedno z najbardziej dochodowych przedsięwzięć w historii kina. Każdy film to sukces kasowy, a każda gra, która miała się opierać na licencji SW, elektryzowała fanów na całym świecie.... Czytaj dalej!
Komentuj, dyskutuj, dziel się z innymi swoim zdaniem!