Nie wiem o co chodzi z tymi błędami, ja tam nic nie widzę xD Jak na kogoś kto chodzi do podstawówki masz przyjemny styl pisania i dobrze się ciebie czyta, więc jak będziesz w moim wieku to będziesz jakimś gigantem pióra (ja w czasach podstawówki to nie potrafiłem poprawnie sklecić zdania, widać to choćby w archiwach forumowych
![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
). Także ja byłbym bardzo wdzięczny gdybyś się zarejestrował i częściej wypowiadał się na różne tematy
...a wracając właśnie do niego, to jest właśnie świetne w cRPG. To, że jak wracasz do nich po latach, deczko doroślejszy i ukształtowany intelektualnie (że tak użyję tego z braku lepszego określenia), to odkrywasz wiele nowych rzeczy i styl rozgrywki się zmienia. Tak, jakbyś grał na nowo
![](/view/images/emoticons/default/smile.gif)
Ja tak miałem z Planescape: Torment, gdzie grając tępym osiłkiem zabierasz sobie połowę smaczków, tylnych furtek czy fragmenty wiedzy o uniwersum. Podobnie było z grami "The Elder Scrolls", gdzie też kiedyś naparzałem wszystko na pałę i nie czytałem zbyt wiele tekstu, a wracając po latach jako ukształtowany gracz odkryłem frajdę z niej na nowo i z godziny na godzinę zdawałem sobie sprawę, ile kiedyś przyjemności sobie zabierałem
![](/view/images/emoticons/default/smile.gif)