W wielu sprawach się z tym kolesiem nie zgodzę, ale w jednej na pewno - komentarz odnośnie Final Fantasy XIV. Myślę i mówię dokładnie to samo 

Ezio potrafi wieeele, ale po kiego mu nauka walki halabardą?
 Ezio potrafi wieeele, ale po kiego mu nauka walki halabardą? Użytkownik Favar dnia śro, 03 cze 2009 - 08:26 napisał
 Użytkownik Favar dnia śro, 03 cze 2009 - 08:26 napisał
 AC2 najpewniej też będzie skonstruowany w podobny sposób czego dowodem jest ten gameplay.
 AC2 najpewniej też będzie skonstruowany w podobny sposób czego dowodem jest ten gameplay. Listopad wydaje się bardzo odległym terminem po tym co zobaczyłem na tym gameplayu.
 Listopad wydaje się bardzo odległym terminem po tym co zobaczyłem na tym gameplayu.Cytat
Cytat
Cytat
Cytat
 A Activision obiecał kolejne nowości wraz z premierą gry. No i fabuła zapowiada się ciekawie.
 A Activision obiecał kolejne nowości wraz z premierą gry. No i fabuła zapowiada się ciekawie.Cytat
 W końcu jedna z najlepszych serii wszech czasów trafia na konsole iiii... będzie o pedałkowatym Raidenie, nie o solid Snake'u. To troszkę tak jakby wziać licencję gry wiedźmin i zrobić grę o jaskrze.
 W końcu jedna z najlepszych serii wszech czasów trafia na konsole iiii... będzie o pedałkowatym Raidenie, nie o solid Snake'u. To troszkę tak jakby wziać licencję gry wiedźmin i zrobić grę o jaskrze.