Dla mnie tam najlepsze moce to leczenie i fala mocy zwłaszcza jak się jest w pełni po jasnej stronie
Która Moc Jest Najlepsza Według Was? - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Ja używam błyskawic i mi to styknie
Dla negocjatora: szaleńswo [wrogowie wariują i nie mogą się ruszać] oraz błyskawice - w tym połączeniu wymiatasz i nic cię nie pokona! Trzeba tylko pamiętać, żeby paknąć dużo w mądrość, żebyśmy mogli użyć danej mocy na każdym wrogu.
Dla obrońcy: szybkość mistrza oraz leczenie - zwiększa il. ciosów na ture a tamto drugie to mam tłumaczyć ??
Dla Strażnika: to już ciężko powiedzieć, bo strażnik to taka mieszanka pozostałych dwóch, dlatego nie wiadomo czy dana osoba idzie bardziej tą postacią na Moc czy na Lighsaber
Dla obrońcy: szybkość mistrza oraz leczenie - zwiększa il. ciosów na ture a tamto drugie to mam tłumaczyć ??
Dla Strażnika: to już ciężko powiedzieć, bo strażnik to taka mieszanka pozostałych dwóch, dlatego nie wiadomo czy dana osoba idzie bardziej tą postacią na Moc czy na Lighsaber
Najlepsza jest błyskawica i krąg śmierci i leczenie zawsze się przydaje.
Smierc i Setwisdom , potem invulnerability i dajemy Rancora w Taris z wibro mieczyków a jak forsy na wejsce nie ma to give money 900 pancerz bonadanowy i na starkillera hłe hłe
Thunder Strom.... Najsłabsyzm wrogom zadaje nawet do 800 hpeków !!!!
Ppoza tym Master Healing, Mind Trick i Death Field...
Ppoza tym Master Healing, Mind Trick i Death Field...
Użytkownik Hater dnia Feb 4 2006, 04:57 PM napisał
Blyskawica, Fala Mocy, Blyskawica, Fala Mocy , Blyskawica... etc i tak do wystukania calej mocy
najlepszy sposob ... no i chyba zarazem najfajniejszy, jeszcze leczenie sie tez bardzo przydaje
Blyskawica, Fala Mocy, Blyskawica, Fala Mocy , Blyskawica... etc i tak do wystukania calej mocy Najpierw razonko potem sruu w tyl znowu razonko i jak sa za blisko znowu sie zamieniaja w szmaciane lalki Ubaw po pachy tymbardziej jak sie ma jeszcze jednego Jedi do pomocy Na trzecim miejscu jest leczonko, sie zaoszczedzilo dzieki niemu stimpacki... tfu medpaki < ech zbocznie > na walke z bosem
Dla mnie leczenie, lightning...
Leczenie (zawsze przydatne), fala mocy (niemilcy śmigają po ścianach) i szaleństwo. Tym bardziej praktyczne to umiejętności ponieważ można ich używac będąc w zbroicy. Nie znoszę szlafroków Jedi < .
Według mnie najlepsze moce to "leczenie", "byskawice" i "śmierć"
Krag smierci. Zabija srednich wrogow, rani mocniejszych i przede wszystkim leczy ciebie
Która moc jest najlepsza według was?
Moja najlepsza moc to szybkość mistrza dzięi czemu mogę jednym walnięciem zabijać nawet najpotężniejszego wroga (oprócz malaka)
Moja najlepsza moc to szybkość mistrza dzięi czemu mogę jednym walnięciem zabijać nawet najpotężniejszego wroga (oprócz malaka)