Family Chipset - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Ne bluźnij bo dostaniesz 100% w święta i cię strzeli ch..olera. Wiesz.
Brzmi ch[piiiip]o - jak mój;P
To jak, jeszcze raz zaszpanujemy?
To jak, jeszcze raz zaszpanujemy?
Mobile Intel 945 Expres Chipset Family. ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Jaki to chipset? Mam na myśli model, oznaczenie...
Ja na moim złomie też mam teraz zintegrowaną i różne gry, których bym o to nie podejrzewał, latały mi jakoś. Jesteś nieobiektywny Yarp. ![](/view/images/emoticons/default/smile.gif)
Jest tu ktoś kto się na tym zna?![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
![](/view/images/emoticons/default/smile.gif)
Jest tu ktoś kto się na tym zna?
Matt! To co powiem może Ci zniszczyć życie, ale... wystrzegaj się zintegrowanej karty grafiki w laptopie;P Wystrzegaj jak ognia, bo ch[piiip]a zdziałasz;P
Mówię Ci to ja, ten co poczuł na własnej skórze niemoc takiej "zabawki";p
Mówię Ci to ja, ten co poczuł na własnej skórze niemoc takiej "zabawki";p
Heloł.
Chodzi mi o `karty graficzne` z laptopów. Czy wszystkie te chipsety to jest zło? Nie mają one szans z normalnymi kartami graficznymi? W ogóle da się grać na lapkach z `tym czymś`? Nie mam ogólnie żadnej wiedzy na ten temat, dlatego pytam. Mam szansę zgarnąć całkiem niezłego laptopa (płyta główna, procek, ram są ok) - tyle, że z takim family chipsetem. Jest sens?
Całkiem możliwe, że napisałem jakąś bzdurę tu wyżej, więc nie śmiejcie się.![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Matt
Chodzi mi o `karty graficzne` z laptopów. Czy wszystkie te chipsety to jest zło? Nie mają one szans z normalnymi kartami graficznymi? W ogóle da się grać na lapkach z `tym czymś`? Nie mam ogólnie żadnej wiedzy na ten temat, dlatego pytam. Mam szansę zgarnąć całkiem niezłego laptopa (płyta główna, procek, ram są ok) - tyle, że z takim family chipsetem. Jest sens?
Całkiem możliwe, że napisałem jakąś bzdurę tu wyżej, więc nie śmiejcie się.
Matt