O super dzięki serdeczne
Wódz jaszczuroludzi problem - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Żywe srebro to składnik alchemiczny, który nadaje się do wytwarzania kwasowych butelek czy nogosplotu. Na pewno sprzedaje je Pap w Dzielnicy Handlowej. Jeżeli nie ma, to możesz skorzystać z kodu: giveitem n2_alc_quicksilver.
No mam nadzieje że zniknie tylko jest jeszcze jeden problem . Nie mogę przejśc do II aktu ponieważ nigdzie nie mogę znaleść żywego srebra żeby dostać się do domu Aldanona . patrzyłem już u wszystkich sklepikarzy i nie wiem co mam zrobić . Co to w ogóle jest to żywe srebro ?
Możliwe, że podczas przechodzenia do kolejnego aktu zostanie on usunięty.
no właśnie za daleko jestem żeby od nowa zaczynać ;/ nie da się z nim pogadać . przeszkadza może nie ale irytuje bo ani poziomów nie zdobywa ani nic mu kupić nie mogę a w walce i tak jest słaby
Czy on w ogóle ci przeszkadza w czymś?
Jesteś już w Neverwinter? Dasz radę z nim pogadać czy coś? Jak nie to tylko load.
A u mnie został i cały czas za mną łazi
Z tego co grałem tylko jeden jaszczur do nas na chwilę do spotkania właśnie z wodzem dołącza.
Mam problem po pogadaniu z z wodzem jaszczuroludzi ten slam dołączył do mojej drużyny i nie mogę go usunąć
Na ikonce Saalana (tej pod ikonami naszych bohaterów) przytrzymaj ppm, pojawi się porozmawiaj i jeszcze kilka innych opcji Po kliknięciu porozmawiaj będziesz mógł wkońcu pójść do tego ich wodza
Może grubo po czasie ale zawsze może się przydać
Może grubo po czasie ale zawsze może się przydać
Najnowszą
Jaką masz wersję gry? Może brak ci patcha?
Mam problem, gdy uwolniłem Jaszczuroludzi w zamku Highcliff, chciałem się jeszcze rozejrzeć po ruinach. No i właśnie, co teraz? Nie mogę porozmawiać z Salaanem by zaprowadził mnie do swojego wodza. Co mam robić?