Zarejestrowałem się znowu by zobaczyć postępy... Jak na grę bazującą na prozie J.R.R Tolkiena dalej dostrzec można karygodne błędy.
Rasy do wyboru to przykładowo: Ludzie, Easterlingowie czy Haradrimowie... tak jakby te dwie ostatnie ludźmi nie były
![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Wprowadza to gracza w błąd.
Przy wyborach ras są literówki - co też świadczy o niedbałości administratorów gry.
Elfy będącą rasą tak rzadką, jak porównywalnie do świata FR drowy (o ile nie rzadsze tak na dobrą sprawę) są możliwe do wyboru. Podobnie niezbyt liczne krasnoludy można dobierać sobie kiedy się chce.
Można wybrać klasę "druid", gdzie takowe postacie w świecie Tolkiena de facto nigdy nie byli wymienieni z nazwy
W dalszym ciągu są te dziwne i sztuczne fabularne wymogi typu profil, konieczność wyboru wyznania (należy zaznaczyć, że jest to dziwne, bo w wyborze wyznania postaci istnieje opcja "Niewyznający" kodeksem jednak zakazana
![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
)
Rejestrowałem się tam pierwszy raz z półtora roku temu - przez ten czas nie spostrzegłem istotniejszych zmian w oprawie graficznej, mechanice etc. Gra stoi w miejscu i przewala się jak flaki z olejem.
Tyle ode mnie po x czasu xD
A i zapomniałem... dalej istnieja "mroczne elfy"
http://img.bruinena.pl/avatars/1.jpg - przykładowy avek takiego... Bardzo drowi i należący do pana z ID 1 na tej grze, który jest władcą w Bru. Dobry przykład trzymania klimatu idzie od samej góry
![](/view/images/emoticons/default/tongue.gif)