Ja nosze kompletna zbroje jej dłoni(tribunal).Wygląda super  

xD.
 xD.

xD.
 xD. 

xD.
 xD. . Raz też zrobiłem fajny (głupi i szalony)czar. Nazwałem go "aaaklątwa bogów" (żeby mieć go 1 na liście). Polegał on na wrażliwości na trucizny, porażenia, ogień i lód 100% i obrażeń od lody, porażeń, trucizny, ognia i normalnych. I to wszystko przez 10sekund. Tym razem bardziej pomyślałem i nie dałem obszaru żeby na 1 osobę działało. Pomyślałem również o ochronie więc dałem czar który dawał: tarcze mrozu błyskawic i ognia na 100 pkt. przez 100 sekund, normalną ochronę tą samą i światło, Było także przywołanie pełnego uzbrojenia i najwięcej stworzeń.
. Raz też zrobiłem fajny (głupi i szalony)czar. Nazwałem go "aaaklątwa bogów" (żeby mieć go 1 na liście). Polegał on na wrażliwości na trucizny, porażenia, ogień i lód 100% i obrażeń od lody, porażeń, trucizny, ognia i normalnych. I to wszystko przez 10sekund. Tym razem bardziej pomyślałem i nie dałem obszaru żeby na 1 osobę działało. Pomyślałem również o ochronie więc dałem czar który dawał: tarcze mrozu błyskawic i ognia na 100 pkt. przez 100 sekund, normalną ochronę tą samą i światło, Było także przywołanie pełnego uzbrojenia i najwięcej stworzeń.

Użytkownik Favar dnia wto, 09 wrz 2008 - 12:52 napisał
 Użytkownik Favar dnia wto, 09 wrz 2008 - 12:52 napisał

Najlepsza zbroja w grze
 Najlepsza zbroja w grze 
 Jeśli chodzi o inne magiczne cuda, to zawsze nosze jeden pierścień zwiększający atrybuty (bodajże łatwo znaleźć taki na siłę woli i inteligencję +10), ewentualnie też pas z premią do umiejętności (chyba w kanałach pod Dzielnicą Przybyszów w Vivec jest kaplica daedryczna, w której paru kolesi takie nosi), które są dla mnie istotne, np. celność albo średni pancerz.
 Jeśli chodzi o inne magiczne cuda, to zawsze nosze jeden pierścień zwiększający atrybuty (bodajże łatwo znaleźć taki na siłę woli i inteligencję +10), ewentualnie też pas z premią do umiejętności (chyba w kanałach pod Dzielnicą Przybyszów w Vivec jest kaplica daedryczna, w której paru kolesi takie nosi), które są dla mnie istotne, np. celność albo średni pancerz.Cytat
 Wrogowie nie mogli się ruszać a ja ich tłukłem (nie żeby było wielu co wytrzymywało dwa ciosy...). A no i raz zrobiłem czar który powodował samozapłon, bo zamiast na obszar dałem na siebie
 Wrogowie nie mogli się ruszać a ja ich tłukłem (nie żeby było wielu co wytrzymywało dwa ciosy...). A no i raz zrobiłem czar który powodował samozapłon, bo zamiast na obszar dałem na siebie  Ostatni przedmiot jaki zrobiłem to (nie pamietam już jaka część ubioru czy moze czar...) taki który otwierał zamki wszystkim drzwiom w obszarze 50 stóp ;D
 Ostatni przedmiot jaki zrobiłem to (nie pamietam już jaka część ubioru czy moze czar...) taki który otwierał zamki wszystkim drzwiom w obszarze 50 stóp ;D . Wasza kolej.
. Wasza kolej.