Może mi jakis cwaniak powie gdzie u diabła jest w tym nowym, cudownym i zajebiszczym gg opcja ustawiania rozmiaru pliku lub obrazka możliwego do przesyłania? Bo jak na starym gadulcu dostaje obrazek to na nowym ani widu ani słychu. Dalej, okienka rozmowy czasami zupełnie same sie maksymalizują. Bo tak. Dalej, czasami kiedy ktoś się odezwie, to nic się nie dzieje. Nic się nie świeci, nie mruga. Zero. Program nie reaguje. Dalej, genialny, cudowny pomysł z otwieraniem gadu radia w pasku zadań. Świetny pomysł. Zazwyczaj mam trochę mało pootwieranych okien w pasku, dodatkowe na pewno się przyda.
Avatary, ok, fajne. Wyszukiwanie, ok fajne. Wymyślne kosmiczne skórki, ok, fajnie. Ale ta wersja jest tak niesamowicie do niczego, że szkoda gadać..;/
Wiem, wiem, że to tylko beta jest, ale już szewskiej pasji dostaje przy tej becie. GDZIE TU SĄ OPCJE!? Chce wyłączyć dźwięki, chce spersonalizować sobie ten cholerny program a przynajmniej dostawać obrazki!
Avatary, ok, fajne. Wyszukiwanie, ok fajne. Wymyślne kosmiczne skórki, ok, fajnie. Ale ta wersja jest tak niesamowicie do niczego, że szkoda gadać..;/
Wiem, wiem, że to tylko beta jest, ale już szewskiej pasji dostaje przy tej becie. GDZIE TU SĄ OPCJE!? Chce wyłączyć dźwięki, chce spersonalizować sobie ten cholerny program a przynajmniej dostawać obrazki!