[Wiedźmin] Pre-Order Wiedźmina (znowu) ruszył! - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!

Podgląd ostatnich postów

Medivh,
Trailer fajny. Pokazuje akurat to, co trzeba. Znaczy się wyżynanie wszystkich dookoła i ładne widoczki Muzyka też fajna, ale jakaś taka mało Wiedźminowa.
Matthias Circello,
Najs. Poczytajcie sobie komentarze pod tym trailerem, szczególnie ciekawy jest ten:

Cytat

I own the original and I'll buy the new enhancements off the shelf just to support a good development team. These guys have been completely supportive of the fanbase and have added exactly what people have been asking for since the release of the game. It's also a good RPG from a development team that definitely has a good future ahead of it with more games.

Ciekawe czy to Polak czy niet. ;p
Taramelion,
Jakie? Traktujesz poważnie to pytanie? Ahaa...
Rangramil,
Fav, ten mistrzowski wiedźmiński medalion to breloczek. Chociaż przyznaję, że nawet ładny. Oddam za 20 zł.
Favar,
Albo uderzyła mnie ślepota albo nie zauważyłem tego że obrabować to to samo co kupić. Ew mam inne poczucie humoru,
Taramelion,
Nie, nie brakuje, a co?
Favar,
Czy w dodanej ankiecie nie ma przypadkiem jednej opcji brakujacej. "Kupię w sklepie"? ;D
Taramelion,
2 dychy jeszcze uzbieraj. Masz czas do 18 września.
Ati,
To ja chyba zorganizuję akcję "Pożycz Ati Wiedźmina", bo mnie szlag trafił. Ledwo co naharowałam się na Wiedźmina, a już nową wersję wydają...
Tamc.,
A ja nie będę się zbytnio wysilać i wezmę od kumpla.
DekardKein,
w sumie to od wydania wiedźmina minęło już troszkę czasu i zamias kupować update wolałbym poczekać na 2 część gry
Taramelion,
Kup amulet - update dostaniesz gratis.

[Dodano po 4 minutach]

Haha! Mam:

Cytat

ponad sto nowych animacji postaci podczas rozmowy i większa różnorodność NPC-ów (dzięki losowo generowanym ubiorom - i ich kolorom - mieszkańców miast i wsi).

Na to czekałem.
Favar,
Jakby dodali stalowy amulet wiedźmina (Bo to właśnie miało być w edycji kolekcjonerskiej gry) to bym kupil na pewno. Ponoć gdzieś można takie kupić za 99 złotych.
Dabu,
Hmm... A co mi po naklejkach? xP Gra się liczy! x]
Taramelion,
A dla mnie najważniejsza informacja to to, że skrócił się czas ładowania. Ciekawe czy dodali jakiś nowych NPCów (w sensie nowe szkielety).
Ale ale... o czym my w ogóle dyskutujemy? Dlaczego nikt nie zwrócił uwagi na to?

Cytat

W skład Wiedźmina Update wchodzi:
(...)
6. dwie "wiedźmińskie" naklejki

I co wy na to? Ja już wiem gdzie swoje nakleję, a wy?
Ekhtelion,
Pal licho przestępowanie z nogi na noge... Ale jeśli mimika twarzy jest chociaż troche lepsza niż w 1.0 to ja to z checią wypróbuje. Aż szkoda patrzeć na cutscenki z tym obecnym szczękościskiem u wszystkich postaci.
Favar,
Może mi ktoś pokazać jakiś filmik w którym pokazane by było co to znaczy "Poprawiona mimika twarzy i animacje". Bo jak geraltowi kąciki ust unoszą się centymetr wyżej i podczas rozmów czasami przestępuje z nogi na nogę to ja podziekuję.
Dabu,
Natomiast ja poczekam aż Wiedźmin będzie kosztował 40 zł i dopiero wtedy go kupię. xD Żal kasy.
Kiyuku,

Przejdź do cytowanego postu Użytkownik Taramelion dnia sob, 09 sie 2008 - 20:40 napisał

[you] zagłosuj proszę!

No cóż zagłosowałem na kupienie w pre-orderze chociaż miałem chęć zagłosowania na 4 opcję

Cytat

A Ty Ekh tam nie narzekaj bo dostaniesz z Igniego i koniec pieśni będzie

A ty z Aksji, a jak się nie uspokoisz to poczęstuję cię Aardem i dobiję łapką do much
Wczytywanie...