ja znam sie na HTML-u i treoche na CSS zaś jesli chodzi o jezyki programowania to Delphi znam. A ucze sice teraz PHP
Programowanie - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
No i staję tym razem przed nowym językiem: PHP ^_^ No i trochę SQL. (żeby mi ktos nie pomylił z MySQL'em ) No i co tu mówic.. panel logowania i rejestracji juz napisałem Ale to tylko tak wstępnie, z kursem pod ręką. ;p
Ja proglramuję tylko w grze Colbot czy jakoś tak sie nazywała, gdzie programujac ruszałeś robotami i taie tam, system Pascala
Notatnik ^_^ .
Pajączek jest dobry.
FrontPage według mnie to bzdura, bo głupio strony potem sie rozłarzą.
Tylko tych dwóch używałęm
Pajączek jest dobry.
FrontPage według mnie to bzdura, bo głupio strony potem sie rozłarzą.
Tylko tych dwóch używałęm
Sorka, właśnie z tym mi sie to pomyliło
minias, jaki według ciebie jest najlepszy program do HTMLa?
minias, jaki według ciebie jest najlepszy program do HTMLa?
DC++ (jakoś tak, długo nie używałem )
No to chyba chodziło Ci o C++ bo z tego co wiem DC++ to jest program P2P
ps. w koncu ktoś temat zauważył
ezHTML (wiadomo do czego go używam) i DC++ (jakoś tak, długo nie używałem )
Ja zamierzam programować. Narazie zbieram informację o C++ i HTML. A Delphi faktycznie jest całkiem user friendly...
Co sie obija niedługo zobaczysz jaką strone o Warcrafcie zrobie
No własnie. Czy programujecie lub programowaliście? Czy zamierzacie programować lub juz nie chcecie? ja osobiscie programuje w delphi, i co by nie mówić nie jest to trudne, bo funkcje łatwo zapamietac, ponieważ pokrywają sie z angielskim i bardzo easy tworzy sie procedury. Oczywiście nauka jezyka jednak troche trwa, trudno powiedzieć ile. Ja uczyłem sie trzy dni "na szybko", ale i tak wiekszosc zapamietałem. Tydzien - tyle na bank by wystarczyło by zapamietac cały ten kurs (co ja mialem ) i wszystkie nauki w nim zawarte.
Mój tata równiez programuje, tym razem w pascalu ;p
a Pavel sie obija i tylko strony robi ;D ^_^
Mój tata równiez programuje, tym razem w pascalu ;p
a Pavel sie obija i tylko strony robi ;D ^_^