Piraci mają mniej problemów z obejściem zabezpieczeń, niż uczciwi gracze z kolejnymi instalacjami... xP
ME a trzy instalacje. - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Mi się to zabezpieczenie podoba. Dostało się nam za piratów.
(No i za nas... Wszyscy kiedyś coś sciągneliśmy) Jak dla mnie powinno się to pojawiać częściej, może powinno być trochę łagodniejsze. (Ciekawe, czy byłbym taki odważny gdyby zabezpieczenie jednak pojawiło się w Polsce...
)
![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Nie ma zabezpieczenia? Fajnie. Zresztą, wisi mi to. ME napewno będzie siedziało u mnie na dysku przez następny rok... dopóki nie wyjdzie ME2.
Chyba z tego co ja rozumiem to chodzi tu o to, że jedną oryginalną grę można zainstalować na tylko trzech różnych komputerach (a na każdym komputerze nieograniczoną ilość razy). Przy czym jak zmienisz np. kartę graficzną lub procek - to Twój PC jest traktowany jako nowa maszyna
Czyli nie jest tak źle ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Taki system zastosowano swojego czasu w Bioshocku, po czym uchylono go![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
[Dodano po 7 godzinach]
No, tak
Dopiero teraz przeczytałem, że polska wersja Mass Effect nie ma tego debilnego zabezpieczenia. Ot taki prezent za ponad dwa tygodnie czekania ![](/view/images/emoticons/default/wink.gif)
Taki system zastosowano swojego czasu w Bioshocku, po czym uchylono go
[Dodano po 7 godzinach]
No, tak
![](/view/images/emoticons/default/tongue.gif)
BioWare ma coraz fajniejsze pomysły, czyż nie?
Ożeszkurna, Tar, przypomniałeś mi o tym ficzerze z limitowana ilością instalacji... chyba zmarnowałam już jeden żeton...
Trzy podejścia? Wątek główny bez większości questów pobocznych da się skończyć w 9 godzin, grając klasą podchodzącą pod masochizm (Infiltrator).
Ożeszkurna, Tar, przypomniałeś mi o tym ficzerze z limitowana ilością instalacji... chyba zmarnowałam już jeden żeton...
Trzy podejścia? Wątek główny bez większości questów pobocznych da się skończyć w 9 godzin, grając klasą podchodzącą pod masochizm (Infiltrator).
No to powiedzcie mi ludzie, powiedzcie jedno: o so chozi?
Dziś usłyszałem od kumpla, że Mass E. można zainstalować trzy razy, następnie trzeba się kontaktować z kimś telefonicznie.
Jeśli to prawda to proponuję rozwinąć ideę - np. można trzy razy uruchomić grę. Jeśli nie przeszedłeś jej za trzema podejściami toś frajero romani. Teraz masz wała i dzwoń do wydawcy i poproś o kod (tylko 30 pln!!!) przedłużający tą piękną rozgrywkę.
Dziś usłyszałem od kumpla, że Mass E. można zainstalować trzy razy, następnie trzeba się kontaktować z kimś telefonicznie.
Jeśli to prawda to proponuję rozwinąć ideę - np. można trzy razy uruchomić grę. Jeśli nie przeszedłeś jej za trzema podejściami toś frajero romani. Teraz masz wała i dzwoń do wydawcy i poproś o kod (tylko 30 pln!!!) przedłużający tą piękną rozgrywkę.