dzięki tobie dowiedziałem sie kiedy ta gra miała swoje początki
Tanoth - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Takie pouczające stronie internetowej! Duże dzięki! Dzięki za dobry czas zwiedzania forum.gexe.pl . To jest naprawdęzrozumienie przyjemnośćweb site tak wypełnione miłą informacji. Dzięki! Z pozdrowieniami!
ja gram też w tą grę - fenixpiotr -może kiedyś walczyłem z którymś z was..
bardzo fajne się gra i nie kasują kanta nawet jak długo się nie logujesz [ponad 7 miesięcy u mnie]
bardzo fajne się gra i nie kasują kanta nawet jak długo się nie logujesz [ponad 7 miesięcy u mnie]
Gierka muszę przyznać pierwszej klasy jeśli chodzi o ten gatunek. Rozgrywka jest na prawdę przyjemna, oprawa graficzna również stoi na dobrym poziomie. Na dodatek gra potrafi wciągnąć na dłuugie godziny
Bez żadnych ofert mi tu. Będę kasował, wlepiał upomnienia.
Cytat
Orientuje się ktoś czy te Karnole można zdobyć w walce Albo Jak byś przegrał walkę to ci zabiorą smile.gif
Można zdobyć podczas wypraw, z tego co mi póki co wiadomo, bo gram od jakiegoś czasu
Orientuje się ktoś czy te Karnole można zdobyć w walce Albo Jak byś przegrał walkę to ci zabiorą
Polecam ..
czasem w to pykam
gra też ponoć dobra ...
czasem w to pykam
gra też ponoć dobra ...
Screenów niestety nie ma, może w przyszłości zamieszczą jakieś.
A są gdzieś screeny z tej gry, bo na stronce ani w google nie mogę znaleźć, ale ogólnie wygląda całkiem interesująco
Powstała nowa gra przeglądarkowa oparta na grze Legend: Hand of God. Jest niedopracowana, ponieważ jest na razie w wersji przygotowawczej, ale ma ładną grafikę i duży wybór broni i opancerzenia. Gra jest w wersji polskiej.
Strona do gry www.tanoth.pl
Strona do gry www.tanoth.pl