A czemu nikt jeszcze nie wspomniał o Belong z Out of Time?
[MUZYKA] R.E.M. - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Tego nie znam. Aaaaale sobie właśnie przypomniałem o jednym z moich ulubionych utworów! Wiedziałem, że w poprzednim poście czegos brakowało. Jednym z moich najulubieńszych utworów R.E.M. jest "End of the World"! Naprawdę wspaniały!
Poza tym godzi się wspomnieć, że zespół ma kilka naprawdę rewelacyjnych teledysków.
Poza tym godzi się wspomnieć, że zespół ma kilka naprawdę rewelacyjnych teledysków.
A utwór Me In Honey? On też jest bardzo fajny
Jest także "Imitation of Life", bardzo dobry utwór. Jednak "Losing My Religion" jest najbardziej cenionym utworem tego zespołu i są ku temu powody.
A "Shiny Happy People" chyba nie miało być tak optymistyczne jak się zdaje..
A "Shiny Happy People" chyba nie miało być tak optymistyczne jak się zdaje..
Płyta Automatic for the people Mhrr. Out of time też dobra. W tym roku wydali płytę i szczerze mówiąc zawiodłem się, nic szczególnego. Jedyne czego żałuje to że Yorke i Stipe ze soba nie współpracują częściej. Boski duet.
Bardzo lubię niektóre piosenki R.E.M. Prym wiodą "Shiny Happy People" (genialna - w życiu nie słyszałem tak podnoszącej na duchu piosenki), "Everybody hurts" (dla odmiany melancholia - też wspaniała), "Losing My Religion" (jedna z niewielu piosenek z dzieciństwa, której tytułu nigdy nie znałem ) i "Bad Day" . Poza tym lubię głos Michaela Stipe'a - jeden z bardziej charakterystycznych głosów męskich, jakie znam. Świetny zespół
PS.: Peter Buck i jego mandolina są arcypocieszni ;D
PS.: Peter Buck i jego mandolina są arcypocieszni ;D
Na pewno ktoś z Was słyszał o zespole R.E.M. Napiszcie, co o nim sądzicie.