Co? Czemu?
Mari - Odpowiedź
Podgląd ostatnich postów
Phi *sfochana.*
Co tam?
Heeeej no. Phi. Ty też przeciw mnie? *słodkie, smutne, szaro-niebieskie oczyska wlepione w Glizdusia*
Kochaną? Ja patrzę, że z czasem nowe przymiotniki sobie wynajdujesz. Ale oczywiście że jesteś. Jak najbardziej. Jestem tak samo uczciwy jak na zlocie
Hola, hola, ja JESTEM małą, słodką i KOCHANĄ blondynką;p Glizduś no, jakie kłamać?;p
Ogólnikowych nazw nie potrzebujesz ale małą, słodką blondynką to wszystkim się karzesz nazywać. (Jakże to okrutne się okazało że na zlocie tylko ja potrafiłem kłamać )
Oczywiście, że wysokie:) Po prostu nie lubię przypisywać się do istów, istek, rian, gan i tak dalej. Nie jest mi to do szczęścia potrzebne.
Cenię sobie wolność, niezależność (w tym także finansową), nie chcę przez płeć zarabiać mniej od mężczyzn. Czy muszę mówić o sobie jak o feministce?
Od dłuższego czasu nie jem mięsa - czy to oznacza, że jestem wegetarianką?
Co jakiś czas wyjeżdżam - czy mam prawo nazwać się podróżniczką?
Wiem, kim jestem. Wydaje mi się, że nie potrzebuję ogólnikowych nazw:)
Cenię sobie wolność, niezależność (w tym także finansową), nie chcę przez płeć zarabiać mniej od mężczyzn. Czy muszę mówić o sobie jak o feministce?
Od dłuższego czasu nie jem mięsa - czy to oznacza, że jestem wegetarianką?
Co jakiś czas wyjeżdżam - czy mam prawo nazwać się podróżniczką?
Wiem, kim jestem. Wydaje mi się, że nie potrzebuję ogólnikowych nazw:)
Oo... widzę masz Bardzo wysokie mniemanie o sobie
Jestem nikim;)
Jesteś feministką?
Oj odczep się od mojej niezdarności;p Bo Cię znów coś optaka!;p
Przecież ja nie jestem niezdarna.
Przecież ja nie jestem niezdarna.
Bo pingwin(na lądzie) jest tak samo niezdarny jak Ty.
Nie mam pojęcia, jakie zwierzę mogłoby do mnie pasować. Kiedyś myślałam, że coś większego z kotowatych, trochę niezdarnego, ale to chyba też nie to.
Na pewno nie pingwin xD nie wiem dlaczego mu się to tak skojarzyło^^" Głupi jest;p
Na pewno nie pingwin xD nie wiem dlaczego mu się to tak skojarzyło^^" Głupi jest;p
Pingwinem.XD
Twoja kolej. Twoja dajmona byłaby...?
Co oho?;p
Ruda, oczywiście że to wiem, dzięki za przypomnienie;p
... tralala, lajlajlaj *gwiżdże*
Ruda, oczywiście że to wiem, dzięki za przypomnienie;p
... tralala, lajlajlaj *gwiżdże*
Oho
Mari kochamy cię!
podpisano:
Wierni Fani XD
podpisano: