Oczywiście to, co robię w Postalu, ma się nijak do tego, co robię w prawdziwym świecie. Aż tak źle ze mną nie jest.
Postal 2
Po prostu Ekhtelion mi się w głowie nie mieści, żeby tak kaszaniastą grę jak Postal 2 wielbić Toż to ewenement na skalę światową, nawet jak ktoś chce się wybić i pochwalić, że jest taki super mrrrroczny i mu nie podskakiwać :~)
No, ale człowiek codziennie poznaje nowe rzeczy, to w sumie nie mam co się dziwić :')
Raphagorn istnieje dosyć duża szansa, że za 4 lata zmądrzejesz i zaczniesz grać coś z większą inwencją i grywalnością Oby...
No, ale człowiek codziennie poznaje nowe rzeczy, to w sumie nie mam co się dziwić :')
Raphagorn istnieje dosyć duża szansa, że za 4 lata zmądrzejesz i zaczniesz grać coś z większą inwencją i grywalnością Oby...
Również miałem ten numer GameStar'a, myślałem że padnę jak przeczytałem ten tekst
A co do Postala 2, gierka z lekka chora, niby to tylko gra ale jednak sikanie na kogoś to rzecz trochę nie na miejscu Gierka dobra jak ktoś ma zły dzień, można się wyżyć na biednych ludziach
A co do Postala 2, gierka z lekka chora, niby to tylko gra ale jednak sikanie na kogoś to rzecz trochę nie na miejscu Gierka dobra jak ktoś ma zły dzień, można się wyżyć na biednych ludziach