Easy Tokar Takie czasy. Każdy się musi jakoś wybić... Ten ćpa, ten udaje niespełnionego artystę, ten się tnie bo go świat nie rozumie, ten się upija na wyścigi by przyszpanować, a ten udaje psychopatę mimo, że omdlewa przy filetowaniu kurczaka .
Po prostu Ekhtelion mi się w głowie nie mieści, żeby tak kaszaniastą grę jak Postal 2 wielbić Toż to ewenement na skalę światową, nawet jak ktoś chce się wybić i pochwalić, że jest taki super mrrrroczny i mu nie podskakiwać :~)
No, ale człowiek codziennie poznaje nowe rzeczy, to w sumie nie mam co się dziwić :')
Raphagorn istnieje dosyć duża szansa, że za 4 lata zmądrzejesz i zaczniesz grać coś z większą inwencją i grywalnością Oby...
Za 4 lata będę mógł grać w Gothica 3, bo on jest od 16 lat A Postal i tak jest fajny i cokolwiek o tym, Tokar, sądzisz, ja i tak będę w niego grał bo on rulez.
HAHAHAHAHAHAHA!!!
Również miałem ten numer GameStar'a, myślałem że padnę jak przeczytałem ten tekst
A co do Postala 2, gierka z lekka chora, niby to tylko gra ale jednak sikanie na kogoś to rzecz trochę nie na miejscu Gierka dobra jak ktoś ma zły dzień, można się wyżyć na biednych ludziach