Jesteś ateistą czy masz jakiś własny specjalny pogląd na religię?
Luyanki Werpolterop
Od ilu lat masz komputer w domu?
Kim chcesz zostać w przyszłości?
Napisałeś już jakiś program?
A gdzie za trudne, ja już kilka napisałem w C++. To nie jest takie trudne. Nie, jak ja to zrobiłem, to znaczy, że jest łatwe
A masz jeszcze jakieś inne propozycje czy do głowy przychodzi Ci tylko informatyk?
To Ty lubisz język niemiecki? A angielski?
A co jest lepsze dla Ciebie w niemieckim od angielskiego?
Kim chcesz zostać w przyszłości?
Napisałeś już jakiś program?
A gdzie za trudne, ja już kilka napisałem w C++. To nie jest takie trudne. Nie, jak ja to zrobiłem, to znaczy, że jest łatwe
A masz jeszcze jakieś inne propozycje czy do głowy przychodzi Ci tylko informatyk?
To Ty lubisz język niemiecki? A angielski?
A co jest lepsze dla Ciebie w niemieckim od angielskiego?
Raz miałem ochotę, ale po 5 minutach straciłem wenę.
Na razie uczę się wymowy, później będą znaczki.
Znalazłem ją z tego forum. Nie wiem o co chodzi w tej grze, ja tylko próbuję być w TOP 5 w górnictwie.
Tylko 8 lat.
W przyszłości chciałbym zostać informatykiem, trochę się znam na tym, więc warto spróbować.
Nie, to dla mnie za trudne, na razie piszę spolszczenie do moda do Obliviona.
To jeszcze jako tłumacz z języka niemieckiego na polski.
Wolę język niemiecki niż angielski.
Według mnie łatwiej się uczyć niemieckiego niż angielskiego i łatwiejsza jest wymowa.
Na razie uczę się wymowy, później będą znaczki.
Znalazłem ją z tego forum. Nie wiem o co chodzi w tej grze, ja tylko próbuję być w TOP 5 w górnictwie.
Tylko 8 lat.
W przyszłości chciałbym zostać informatykiem, trochę się znam na tym, więc warto spróbować.
Nie, to dla mnie za trudne, na razie piszę spolszczenie do moda do Obliviona.
To jeszcze jako tłumacz z języka niemieckiego na polski.
Wolę język niemiecki niż angielski.
Według mnie łatwiej się uczyć niemieckiego niż angielskiego i łatwiejsza jest wymowa.
Twoje opowiadania na 8/10.
Lubie plastykę, ponieważ lubię bawić się kredkami.
Nie za bardzo przepadam za techniką, ponieważ zaczyna trochę przypominać fizykę, czego nie znoszę.
Lubię jak jest ciepło, ale nie przepadam za słońcem.
Wolę psy niż koty, ponieważ po kotach strasznie śmierdzi, a po drugie mam na nie alergie.
Wolę XP, ponieważ na Vistcie potrzebny jest mocniejszy komp żeby takie gry jak na XP działały mi na np. średnich lub w ogóle.
Nie za bardzo przepadam za techniką, ponieważ zaczyna trochę przypominać fizykę, czego nie znoszę.
Wolę psy niż koty, ponieważ po kotach strasznie śmierdzi, a po drugie mam na nie alergie.
Wolę XP, ponieważ na Vistcie potrzebny jest mocniejszy komp żeby takie gry jak na XP działały mi na np. średnich lub w ogóle.
Użytkownik Luyanki Werpolterop dnia śro, 21 maj 2008 - 17:22 napisał
Tak? A ładnie malujesz/rysujesz?
Aha a także nie lubisz robić palm, rysunków technicznych itp.?
Jak i ja
Lubisz czytać książki? Ile mniej więcej czytasz miesięcznie?
Ładnie to ja nie rysuję.
Rysunki techniczne i itp. to ja lubię robić, ale teraz to są nudy na tych lekcjach.
To zależy jakie, lubię fantasy i książki akcji. Przeważnie nie czytam książek, czasami się zdarza, ale bardzo rzadko. Po prostu nie mam na to ochoty.
Rysunki techniczne i itp. to ja lubię robić, ale teraz to są nudy na tych lekcjach.
To zależy jakie, lubię fantasy i książki akcji. Przeważnie nie czytam książek, czasami się zdarza, ale bardzo rzadko. Po prostu nie mam na to ochoty.
Wiesz co to kondensator i itp., to właśnie mam.
Nie mam ulubionej rasy psów.
Nie mam ulubionej rasy psów.