Czarownik
Ilość postów: 463
Klasa: Czarownik
Ja tu zadaję pytania i nie wiem co napisać.
PS. A gdzie jest pytanie, bo jest tylko informacja?
BLEACH
Polecam do obejrzenia.
Czarownik
Ilość postów: 463
Dobra, jak tam chcesz. Jak ci idzie w szkole?
BLEACH
Polecam do obejrzenia.
Złoty Szpon
Ilość postów: 900
Co myślisz o Chrześcijaństwie? a co o Islamie?
[font="Courier"]"In noreni per ipe,
in noreni cora;
tira mine per ito,
ne domina.
In romine tirmeno,
ne romine to fa,
imaginas per meno per imentira."[/font]
[font="Courier"]"Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło" [/font]
[font="Courier"]"Nigdy nie znajdziesz prawdziwego przyjaciela, jeśli sam nie umiesz nim być..." [/font]
[font="Courier"]Hej, Ty lepiej czytaj moje posty, a nie sygnaturę.[/font]
Adept drogi trucizny
Ilość postów: 287
Klasa: Zabójca
Adept drogi trucizny
Hmmmm.... zapiekanki, hot dogi i zapiekanki. A i jeszcze zapiekanki xD Eternith teraz ty! xD
,,A teraz Cię zjem i zaśpiewam piosenkę o wesołym brzuszku. Ach mój brzuszek..."
"No cóż ,widzisz,jest ich czworo,i to w zasadzie wszystko ,co do czego mogą się kiedykolwiek zgodzić.Nie potrafią się nawet zgodzić,czy chce im się szczać,nie mówiąc o wyborze nocnika,do którego mają naszczać.
Jestem harcorem
Adept drogi trucizny
Cytaty z Fallouta, a napis tak sobie
,,A teraz Cię zjem i zaśpiewam piosenkę o wesołym brzuszku. Ach mój brzuszek..."
"No cóż ,widzisz,jest ich czworo,i to w zasadzie wszystko ,co do czego mogą się kiedykolwiek zgodzić.Nie potrafią się nawet zgodzić,czy chce im się szczać,nie mówiąc o wyborze nocnika,do którego mają naszczać.
Jestem harcorem
Adept drogi trucizny
Nowy to z Fallouta, koleś w pancerzu wspomaganym, prawdopodobnie z Bractwa Stali
Jestem harcorem
Złoty Szpon
Ilość postów: 900
Aha. Mi się podobał ten poprzedni avatar, ale co tam...
Głupie pytanie: bardzo lubisz Fallouta?
[font="Courier"]"In noreni per ipe,
in noreni cora;
tira mine per ito,
ne domina.
In romine tirmeno,
ne romine to fa,
imaginas per meno per imentira."[/font]
[font="Courier"]"Nie bój się cieni, one świadczą o tym, że gdzieś znajduje się światło" [/font]
[font="Courier"]"Nigdy nie znajdziesz prawdziwego przyjaciela, jeśli sam nie umiesz nim być..." [/font]
[font="Courier"]Hej, Ty lepiej czytaj moje posty, a nie sygnaturę.[/font]