Bo to są oryginalne arty... To tak jakbyś przejechał, powiedzmy, Europę z północy na południe - spotkasz ludzi w kożuchach, żyjących jeszcze do niedawna z polowań, przez bogatych mieszczan, przywiązanych do swoich tradycji, aż dojedziesz nad Morze Śródziemne, gdzie wcale nietrudno o człowieka w turbanie
Więc te arty są zresztą naprawdę oficjalne... Bo są na oficjalnej stronie. Trudno więc o fałszywki ;p
Złodzieje/ Gildia Niewolników
Łowcy Orków
Drwale - jest to może odpowiedź na pytanie czy będzie nowy obóz podobny do obozu na bagnie
Buntownicy
Orkowie
Jak mają być ci ludzie w turbanach to zdeka lipa, bo gdzie szukać na wyspie Khorinis jakiś pustyń???
Bezsensu, no ale to nie my robimy ta grę!!!
Jak ma już być tych kilka gildii to niech będzie tak, że każdą gildią da sie przejść do końca, a nie tak jak w Gothicu 1 , że jak byłeś chyba cieniem, że mogłeś jeszcze wstapić do magów wody-Beznadziejnie to zrobili no , ale my czekamy na coś zawalistego. I oby nie było takie tudne jak G2 NK bo dla poczatkującego gracza może być dość trudne. Niech będzie tak jak G2 tylko, że orkowie, jaszczuroludzie i wiele tych lepszych potworów ma więcej życia i leposze style walki!!!
Jakim cudem gildią mogą być orkowie? To raczej rasa wroga, gildie to są te organizacje, do których można dołączyć.
I według mnie będą raczej zrównoważone, inaczej wszyscy by dołączali do tych samych, bo najlepsze.
Orkowie jak najbardziej mogą być gildią. Zadania pewnie będą polegac na zabijaniu królewskich rebeliantów, niszczeniu łowców orków i na współpracy z zabójcami. A dołączyć do nich na 100% się da.
ten kto napisał o tych magach powietrza i ziemi to sie naczytał zadużo "wielkiej encyklopedi gier 2006" wiem bo miałem taka i tam to pisze nie grali w to wogule a napisali jakieś badziewia