Początkujący Drapieżca
Ilość postów: 256
Klasa: Wampir
hey hey nie rozpedzajmy sie topic z gildiami jest tuz obok i tam prosze zamieszczac wszystko co wiecie
a i pomysł franka raczej by nie wypalił z magami ziemi i powietrza bo by musieli byc dodatkowi bogowie no nie??
Czempion Chwały
Ilość postów: 437
Klasa: Rycerz
masz rację Lordzie Andre , 100%
Ilość postów: 39
Żeby można było zachorować. Na przykład wścieklizna po ukąszeniu przez wilka, jak krwiopijca ukąsi to jakieś zatrucie. Wkońcu nabierze znaczenia NPC pokroju Sagitty. Przydałby się jakiś Uniwersytet gdzie można nauczyć się większości umiejętności w tym aby doszła Medycyna(moglibyśmy wytworzyć specjalną miksturkę która leczy z choroby). Wtedy muszą dojść oczywiście nowe rośliny. Fajnie by było gdyby było jak na Vallheru czyli im dłużej czymś się posługujemy to więcej nabieramy w tym doświadczenia.Naprzykład żeby nie było podziału na wyrób mikstur(regenerujących 50, 75, 100 many na przykład) tylko na miksturę many i im lepszą mamy alchemię to lepsza wychodzi. Uf ale się rozpisałem
Ilość postów: 7
a wicie że Dommm 3 to nawet przy 720 mg RAM sie tnie.
Początkujący Drapieżca
właśnie prosze sie wypowiadac na temat heh deus napisałes ze to forum GII a to jest forum GIII
Czempion
Ilość postów: 200
Ja bym się cieszył gdyby np można było pływać między wyspami statkiem i między jakimiś ważnymi terenami za pomocą mapy świata (cośtypu Fallouta, z losowymi spotkaniami itp.) Dużo walki na morzu i na lądzie oraz jakieś elementy gier rts czyli jakaś budowa własnego grodu. Taka gra powinna być ;D
Początkujący Drapieżca
heh saturasi to jest fajne ale zdaje mi sie ze to tylko mazenia
Czempion Chwały
Ilość postów: 437
ja wiolałbym aby questy nie były losowe bo mio to do gothica nie pasuje
Początkujący Drapieżca
ja tez wole na piechotka ale nie hce koników
Prawy wojownik
Ilość postów: 265
czego?? przecież na koniach jest o wiele szybciej niż na piechote !!
Początkujący Drapieżca
Jakies innne zwierze:
50 PN - nauka osiodłania ... ścierwojada. Noname wchodzi na drzewo, przyczja się i hooooop złapał ścierwojada jeszcze chwila napięcia iiii tak ścierwojad został oswojony i co?? tTeraz mozemy biegać po całym świecie.
I wiecie co teraz jak tak na to mpatrze to konie nie są aż takie złe tylko to takie... takie... no takie nie GOTHICOWE.