Stara Era dostępna jako demo

stara era dostępna jako demo

Seria "Heroes of Might & Magic" jest czymś, co ostatnio doświadczyło niełatwych czasów, jednak nadal pozostaje to jedna z najsłynniejszych serii gier w swej kategorii. Z tego właśnie powodu gracze z wielkim zainteresowaniem wyczekują wszelkich wieści, jakie mogą uzyskać na temat najnowszej produkcji spod tego sztandaru, czyli "Heroes of Might and Magic: Olden Era". A że 9 października odbyły się obchody z okazji 30-lecia serii, Ubisoft wykorzystał okazję do sprezentowania wszystkim oczekującym kosza darów.

Najważniejszą rzeczą było udostępnienie wersji demonstracyjnej gry. Demo gry jest dostępne na Steamie, a w jego ramach mamy dostęp do 4 frakcji (w tym najnowszą – Schism), a do tego samouczek, trzy tryby rozgrywki, liczne szablony map oraz tryb areny pozwalający na szybkie potyczki. Całości nie obowiązuje limit czasowy, tak więc jest to całkiem spora oferta. Może to wynikać między innymi z tego, że obecnie premiera jest planowana dopiero na przyszły rok i nie ma podanej dokładnej daty.

Nie była to też jedyna rzecz, która uświetniła event. W ramach atrakcji zapowiedziano między innymi kolekcję fortepianową "Heroes of Might and Magic III" autorstwa Paula Anthony'ego Romero, a na 11 października zapowiedziano debiut filmu dokumentalnego o tytule "Legacy of Heroes", który ma przedstawić historię serii z perspektywy fanów i twórców. W dniu 24 października, na oficjalnym kanale Ubisoftu w serwisie YouTube, zostanie udostępniony koncert Heroes Orchestra. Natomiast 25 listopada odbędzie się premiera książki "Heroes of Might and Magic: 30th Anniversary Retrospective" autorstwa Neala Hallforda. Całości dopełniło oświadczenie, że herosów 2 i 3 dodano do usług PC Game Pass oraz Xbox Game Pass, a trójka w wersji planszowej dostanie 3 nowe rozszerzenia.

Każde życie, które pochłonę, czyni mnie silniejszym.
Odpowiedz
Na razie gra mnie nie przekonuję jakoś po 20 godzinach no nie czuję tego do końca, samo skalowanie się stworków czy mapa wyglądają słabo... nowa frakcja też... pfff dobra mówi przeze mnie sentyment pewnie.
Odpowiedz
← Nowości

Stara Era dostępna jako demo - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...