Trailer remake'u Trails in the Sky

trailer remake'u trails in the sky

Gry z serii "The Legend of Heroes" to coś, co towarzyszy mi już od lat. Utkana przez nie opowieść wchłonęła mnie na setki godzin i uwielbiam się w niej zagłębiać (bo warto pamiętać, historia jeszcze nie dobiegła końca). Nie da się jednak zaprzeczyć, początki serii sięgają dość daleko wstecz, co dla nowych graczy może stanowić wyzwanie. Teraz jednak możemy mieć nadzieję, że się to zmieni. Mianowicie, szykuje się remake.

Temat dotyczy początku całej opowieści, "Trails in the Sky 1st Chapter", znane wcześniej jako "The Legend of Heroes: Trails in the Sky the 1st". Pierwsze wiadomości w temacie dotyczyły tylko wersji na Switcha. Jednakże, zgodnie z oświadczeniem twórców z Nihon Falcom, premiera ma się odbyć jednocześnie na skalę światową na PlayStation 5, Switch i PC przez platformę Steam. Publikacją na zachodzie zajmie się firma GungHo Online Entertainment, a zgodnie z zapowiedziami, gra ma oferować dubbing angielski i japoński, zaś napisy w wersji angielskiej, japońskiej, niemieckiej i francuskiej.

Sprezentowane materiały zapowiadają pełen remake. Raz jeszcze przyjdzie nam zobaczyć przygody Estelle i Joshuy Bright'ów, gdy przemierzają Królestwo Liberl w ramach swych pierwszych kroków jako członkowie Gildii Bracerów. Fabuła gry ma się doczekać odświeżenia przy jednoczesnym zachowaniu serca oryginału. Co więcej, całość ma się doczekać pełnego 3D, a także unowocześnionych rozwiązań na polu walki, prawdopodobnie czerpiących z najnowszych odsłon serii.

Wstępne zapowiedzi mówią o premierze pod koniec 2025 roku, choć w chwili obecnej brak dokładnej daty.

Każde życie, które pochłonę, czyni mnie silniejszym.
Odpowiedz
← Nowości

Trailer remake'u Trails in the Sky - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...