Gość_menel*
Witam poszukuję dość już starego serialu/filmu który kiedyś widziałem w telewizji nie mam pojęcia jak się nazywa więc postanowiłem popytać na forach.
Pamiętam tylko zarys więc może ktoś coś kojarzy to proszę o nazwę.
Otóż ten Serial/Film jest o obcych którzy przylecieli na ziemię by założyć gniazda oraz przejąć kontrole nad społecznością.
Dziewczyna głównego bohatera została zabita i w jej skórę wcieliła się królowa roju (obcy są w stylu owadów jakieś modliszki czy coś w tym rodzaju)
Obcy ci założyli gniazdo pod miastem oraz żywią się ludzmi mają mielarke do tego celu w ratuszu jak dobrze pamiętam.
Potrafią wcielić się w ludzkie skóry ale można było ich rozpoznać po tym że nigdy nie mrugają.
Bohater oraz grupa ludzi odkrywają ww rzeczy i próbują coś z tym zrobić.
W sumie więcej nie pamiętam może ktoś na coś wpadnie ?
dodam że film/serial może być w zakresie 2000+-
Pamiętam tylko zarys więc może ktoś coś kojarzy to proszę o nazwę.
Otóż ten Serial/Film jest o obcych którzy przylecieli na ziemię by założyć gniazda oraz przejąć kontrole nad społecznością.
Dziewczyna głównego bohatera została zabita i w jej skórę wcieliła się królowa roju (obcy są w stylu owadów jakieś modliszki czy coś w tym rodzaju)
Obcy ci założyli gniazdo pod miastem oraz żywią się ludzmi mają mielarke do tego celu w ratuszu jak dobrze pamiętam.
Potrafią wcielić się w ludzkie skóry ale można było ich rozpoznać po tym że nigdy nie mrugają.
Bohater oraz grupa ludzi odkrywają ww rzeczy i próbują coś z tym zrobić.
W sumie więcej nie pamiętam może ktoś na coś wpadnie ?
dodam że film/serial może być w zakresie 2000+-