[Drakensang] Spolszczenie

Błagam kupiłem gre ale jest w języku niemieckim proszę a nawet błagam potrzebuję gry po polski potrzebuje spolszczenia czy coś
Odpowiedz
W niemczech ale sądziłęm że będzie tam język do wyboru a tam tylko jezyk niemiecki -_-
Odpowiedz
Wątpię, byś znalazł. Wszelkie linki martwe lub oferujące marną jakość. Pozostaje grać po niemiecku lub zdecydować się na inną wersję. Gra ma swoje lata i nie kosztuje fortuny - na takiej ultima.pl jest to wydatek rzędu 10 PLN.
Znalazłem jedyne źródło i cel wszelkiej racji
Odpowiedz
Cześć Wszystkim , jestem już zmęczony jest po drugiej 11. Ostatnio nie wiem za jaką grę się zabrać , szukam do Inquisitora spolszczenia. Szukam gier podobnych do Sacred 1 , ktore zrobilo na mnie ogromne wrażenie. Chyba sobie zainstaluję znowu. Pozdrawiam
Odpowiedz
EVE Game - 21 years of existence - It's clear to me. If the producer/publisher ... of the game does not release it in a Polish language version, it clearly and unambiguously means that HE DOES NOT WANT POLISH PLAYERS. If he/they ignore us, we should ignore them. He doesn't want Poles? So he won't make money on Poles.

You don't like Poles? You won't make money on Poles. There are other games for us that have a Polish translation and we will pay these companies for the games

Gra EVE - 21 lat istnienia - Dla mnie jest Jasne. Jeżeli producent/wydawca ... Gry nie wydaje jej w wersji w języku polskim oznacza wyraźnie i jasno, że ON NIEZ ŻYCZY SOBIE POLSKICH GRACZY. Jeśli on/oni olewają Nas to my powinniśmy olewać ich. Nie chce Polaków ? Więc nie będzie na Polakach zarabiał.

Nie lubisz Polaków ? nie będziesz zarabiał na Polakach. Są dla Nas inne gry takie które mają tłumaczenie po Polsku i tym firmom będziemy płacić za gry
Odpowiedz
← Inne cRPGi

Spolszczenie - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...