[Guild Wars 2] Guild Wars 2 darmowe, ale z ograniczeniami

Dopiero co informowaliśmy was, że 23 października do sprzedaży trafi dodatek do "Guild Wars 2" pt. "Heart of Thorns", a już mamy kolejną dobrą informację target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">dobrą informację od studia ArenaNet. Ogłoszony została darmowy dostęp do podstawowej wersji gry. Istnieją oczywiście pewne ograniczenia, ale fakt jest taki, że grać w systemie free to play można.

Czego więc nie można? Tak naprawdę nie powinniśmy zbyt mocno odczuć barier związanych z darmową wersją. Po pierwsze otrzymamy mniej slotów do tworzenia postaci i mniejszy ekwipunek u stworzonych już bohaterów. Kolejne restrykcje wiążą się z dostępem do różnych atrakcji w grze. Aby opuścić strefę startową podczas zabawy należy najpierw osiągnąć w niej 10 poziom doświadczenia. Opcja LFG (poszukiwanie drużyny) dostępna będzie dopiero po osiągnięciu 30 levelu, zaś dostęp do rozgrywek World vs. World pojawi się u herosów z 60 poziomem.

No i istnieje jeszcze jedno ale. Otóż faktycznie samo "Guild Wars 2" będzie darmowe, jednak by zagrać w dodatek "Heart of Thorns" będziecie musieli za niego zapłacić. Warto też wiedzieć, że by grę uruchomić, nie musicie rozszerzenia posiadać. Jeżeli się na nie zdecydujecie, wszelkie ograniczenia związane z wersją free to play znikną.

Odpowiedz
Jej! To co organizujemy GameExe'ową gildię? Może wreszcie ktoś będzie chciał ze mną biegać.
Odpowiedz
Ja pewnie się skuszę jak będę miał więcej czasu.
Odpowiedz
Będę grał w grę
Odpowiedz
Jak pójdzie na tablecie xD
Odpowiedz
Dodatek już kupiony, ale pozdrawiam tych, którzy właśnie kupili podstawkę, bo te ograniczenia są po prostu śmieszne
Znalazłem jedyne źródło i cel wszelkiej racji
Odpowiedz
Ja juz zainstalowałem hueheue.
"Hi ho hi, it's off to war we go..."

Hedon, Rinsed in post-human shadows A monument scorned by the teeth of time
Odpowiedz
← Nowości

[Guild Wars 2] Guild Wars 2 darmowe, ale z ograniczeniami - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...