Rozgrywka w polskiej wersji językowej – Wiedźmin 3

Za sprawą firmy CDP.pl w sieci pojawił się materiał z prezentacji gry "Wiedźmin 3: Dziki Gon" z tegorocznych targów Poznań Game Arena. W półgodzinnym nagraniu przyjrzymy się rozgrywce, jaką zaoferuje nam najnowsza produkcja REDów.

wiedźmin 3

Wydarzenie jest tym przyjemniejsze, że prezentowany filmik możemy oglądać w polskiej wersji językowej.

Premiera gry odbędzie się 24 lutego 2015 roku.

Odpowiedz
Chociaż jednak polska gra po POLSKU.

Jak patrzę na lokalizację Two Worlds i Lords of the Fallen to czuję zażenowanie.... jednak mogliby zrobić polski dubbing....
Odpowiedz
Tyle lat, a jazda na koniu to wciąż w grach raegge na teksturowym lodzie
Całość wygląda i brzmi nieźle, ale w tej chwili nie budzi we mnie żadnych szczególnych emocji. Niewielka różnica między tą a poprzednią częścią, choć generalnie rzadko kiedy przemawiają do mnie gameplaye. Tak czy siak, jaram się jak flota Stannisa na tę premierę
Odpowiedz
Filmik średni, ale tekst gospodarza na początku mnie rozwalił. Pokazać coś nowego a nie ciągle ten quest z Jankiem.
Znalazłem jedyne źródło i cel wszelkiej racji
Odpowiedz
Byłam mega rozczarowana, bo na PGA specjalnie staliśmy w tłumie i czekaliśmy na ten filmik. Miałam nadzieję, że pokażą coś nowego i naprawdę ekskluzywnego, skoro trąbią o tym od miesiąca (a przynajmniej moja skrzynka była tym regularnie zasypywana), a tymczasem pokazali to co w necie już było od dawna, tyle że z polską wersją, w dodatku tuż przed samym pokazem mówiąc, że nie ma sensu tego nagrywać, bo wszystko już i tak jest w sieci.

[Dodano po minucie]

Wait, to Lords of the Fallen nie mają polskiego lektora/dubbing nawet?
Odpowiedz
← Nowości

Rozgrywka w polskiej wersji językowej – Wiedźmin 3 - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...