Złotousty
Ilość postów: 9877
Klasa: Bard
Obraziłem się. W "Risen 2: Mroczne wody" polski dubbing stał na wysokim poziomie, dodając grze jeszcze lepszego klimatu (piraci przeklinający po angielsku to nie to samo, co piraci przeklinający po polsku. Poza tym zatrudniono doświadczonych aktorów, więc skutek nie mógł być inny niż dobrze wykonana robota. Tylko Nergal się nie udał, chociaż to można było przewidzieć). Tak więc w trzeciej części spodziewałem się, że Cenega podejmie podobną decyzję. Cóż, ważne, że przynajmniej będą polskie napisy...
Licz
Ilość postów: 2868
Klasa: Nekromanta
Premiera dość niedługo, a informacji jak na lekarstwo, ciekawe co nam zaserwują tym razem, widzę że zapowiada się zmiana klimatów. PB to spece od cRPGów bardzo liczę że i tym razem nie zawiodą. Brak polskiego dubbingu to i dla mnie minus, cenega tnie koszty, szkoda.
Biały Mag
Ilość postów: 6440
Klasa: Mag Żywiołów
Ogólnie dwójka mi nie przypadła do gustu, a 3 mająca ciągnąć klimat 2 nie zapowiada się dobrze. Śledzę ich poczynania i nie jestem zadowolony. ;/ Risen część pierwsza to dla mnie ostatnia część Gothica.
Arcydruid
Ilość postów: 1114
Klasa: Druid
W sumie to taki nijaki ten filmik. Nic nie pokazuje, nic nie wyjaśnia. Niby to tylko teaser, ale ciężko się na podstawie tej krótkiej animacji doszukać jakiegokolwiek jej połączenia z grą (o której też mało wiadomo).