Ptaszki ćwierkają, że 11 lipca rusza letnia wyprzedaż na Steamie

A konkretniej to serwis Reditt.com. A jeszcze konkretniej to nie ćwierka, a publikuje screen z zapisem korespondencji pomiędzy obsługą Steama. Jeśli to nie żadna podpucha, a prawdziwy przeciek (lub wręcz przeciwnie – informacja puszczona jako "niby przeciek" na polecenie władz firmy) to szykuje się niezła gratka. W każdym razie na wyjaśnienie nie będziemy musieli długo czekać, letnia wyprzedaż ma ponoć ruszyć już jutro, 11 lipca.

steam
Odpowiedz
NIEEEEE, ja ciągle nie mam kasy!
Odpowiedz
Od tygodnia już jest ,,smak wyprzedaży" bo po 50 gier było a teraz to...
Urwę ci leb i zrobie sobie z niego pacynkę! - Powiedzial błagającym głosem Jacek Mistrz Broni.
Dalej do ich gardel wyrznac ich! - Pokojowo oznajmiła Dalejdoich Mniszka.

Dzie syngatrura daleja? No wziol i znik (...tradycyjnie wziął i znikł...), muwie wam to zprawka szatanskih mocuw.
Odpowiedz
Zwykle jest tak od 30 do 80 pozycji przecenionych, ale letnia wyprzedaż to ponoć straszny szał. Nie wiem, bo jeszcze mnie takowa nie spotkała, osobiście
Odpowiedz
Nie znalazłem żadnej gry, którą bym chciał. Jestem zawiedziony.
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Odpowiedz
Świąteczne są lepsze. Przynajmniej mi się zawsze tak wydawało - może dlatego, że byłem świadkiem pierwszej świątecznej wyprzedaży ever (letniej też) i wydałem na niej całą wypłatę xD

Niczego nie żałuję.

Sygnaturowy elementarz gifów awaryjnych - używać tylko w ekstremalnych przypadkach:

SPOILER

Jak masz w poście kaczeńcowyˆ dopisek, istnieje duża szansa, że jest on mojego autorstwa.

Odpowiedz
Mam trzy euro w steamowym portfelu, przybywaj, wyprzedaży!
Odpowiedz
Ja troszkę więcej ok. 21 Euro
Urwę ci leb i zrobie sobie z niego pacynkę! - Powiedzial błagającym głosem Jacek Mistrz Broni.

Dzie syngatrura daleja? No wziol i znik (...tradycyjnie wziął i znikł...), muwie wam to zprawka szatanskih mocuw.
Odpowiedz
E, to możesz szaleć

Ha, Steam Store przeciążony. Można było się spodziewać.

Edit: O, dostałem się do sklepu, a tam nie ma wyprzedaży.

Edit2: O, pojawiły się karty kolekcjonerskie Steam Summer Sale

Edit3: No i jest! Miłego wydawania!
Odpowiedz
Dragon Age już kupione...
Już sciągam...

[Dodano po 39 sekundach]

Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

[Dodano po 47 minutach]

Tak w ogóle to jak zię na steamie nazywacie? Może się ,,pozanamy"
Ja zolwik9rr.

Odpowiedz
Polecam "Hotline Miami". Kiedyś miałem okazję zagrać u kumpla, a za taką cenę grzech było nie kupić takiej perełki do własnej kolekcji. Prosty koncept, który cholernie uzależnia + jeden z bardziej klimatycznych soundtracków do gier w ogóle.

No, ale w temacie cRPG na chwilę obecną faktycznie bez szaleństw. Chyba, że ten zestaw "Dragon Age", ale jego już od dawna mam na swojej półeczce
Odpowiedz
Jeśli polujecie na RPG, zestaw indie RPGów i remake'ów to humble weekly bundle w tym tygodniu oferuję kilka takich tytułów i jak w przypadku każdych indie bundli można je za grosze nabyć.

Sygnaturowy elementarz gifów awaryjnych - używać tylko w ekstremalnych przypadkach:

SPOILER

Jak masz w poście kaczeńcowyˆ dopisek, istnieje duża szansa, że jest on mojego autorstwa.

Odpowiedz
Jak myślicie kupić Wieśka 2?

Odpowiedz
I jak Wam się podoba wyprzedaż?

Bo mnie bardzo - bardzo mi się podoba to, że prawie wszystkie przecenione-więcej-niż-o-50% tytuły absolutnie mnie nie interesują, więc nie mam bólu d... o to, że bida we wsi
Odpowiedz
Nie no, czad wyprzedaż, ale żem tam kasy wydał...
Z prawie 22E mi zostały jakieś sześć z centami.

Odpowiedz
← Nowości

Ptaszki ćwierkają, że 11 lipca rusza letnia wyprzedaż na Steamie - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...