Arcymag
Ilość postów: 16614
Klasa: Drow
Klimat w Orodlin i kasacja posta by Tar - nic nie wnosił do dyskusji.
Znalazłem jedyne źródło i cel wszelkiej racji
Biały Mag
Ilość postów: 6440
Klasa: Mag Żywiołów
Ale on mnie olał! Nie wiedziałeś tego?
Arcymag
Takie sprawy załatwiajcie sobie przez PW. Post nic nie wnosił do dyskusji, więc wyleciał. Tyle.
[Dodano po 45 minutach]
Klimat w Orodlin (a jakże) i 4 posty out (Taramelion i hipekhop) - wzajemne animozje a nie rozmowa. Pisałem - przez PW to między sobą załatwcie.
[Dodano po 12 minutach]
I leci kolejny post pana hipekhop. Posyłam ci PM'kę z prośbą nie do odrzucenia.
Jeździec Mroku
Ilość postów: 10922
Klasa: Mroczny Rycerz
Kasacja kilku postów OTu w temacie "Uialthaur" w SiP oraz czasowa kasacja tematu Wasp Qua pt. "Epiki, grafiki" w SiP.
- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?
- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?
- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.
- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 2320
Klasa: Krasnolud
Usunięto temat "Błąd związany z chowńcami" z działu błędów. Powód: to, na co zwrócono uwagę nie było błędem, temat był źle oznaczony, wystąpiła w nim literówka i Cou się przyczepił).
Dzisiaj podzielę się z wami opowieścią o hipokryzji, kłamstwach i małych dzieciach.
Jak wszyscy dobrze wiedzą, nam Szajt został wykopsany z gry. I pewnego pięknego dnia, dostałem na forum taką oto wiadomość:
Cytat
Po namyśle uznałem, że dobrze zrobiłeś usuwając mnie. I to dla mnie samego. Chociaż szkoda mi konta, które tak długo pielęgnowałem, to przynajmniej już nie ryzykuję uzależnienia od zabawy oraz kontaktu z niektórymi idiotami. A więc dzięki, Rang.
Pozdrawiam.
Szajt! Z twoich ciągłych powrotów wnioskuję, że jednak skasowałem cię zbyt późno i uzależnienie jednak się rozwinęło. Zatem nie dziękuj mi, bo zawiodłem... Ale postaram się jak mogę, byś pozostał na odwyku, chociaż tak mogę ci jeszcze pomóc...
Licz
Ilość postów: 11939
Klasa: Nekromanta
Usunąłem post Lavourrin'a Li'Vassar'a w "Konkurs wiedzy o sadze Baldur's Gate! ", OT.
[Dodano po 15 godzinach]
Poleciały dwa zbędne posty w "Konkurs wiedzy o Morrowindzie! ".
Czy 643 artykuły na GE nie mówią same za siebie?
Najładniejsza laurka , jaką kiedykolwiek dostałem. Dzięki. (;
Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 6451
Kasacja posta Buki z tematu 'reklama'
OT
"Hi ho hi, it's off to war we go..."
Hedon, Rinsed in post-human shadows A monument scorned by the teeth of time
Jeździec Mroku
Czyszczenie tematu Sabal w Pozwoleniach w Fae. OT. ;p
[Dodano po 13 godzinach]
Kasacja posta Buki w temacie `Rękawice`. Przestań wklejać na forum posty Mela, skoro i tak sam może. ;p
- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?
- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.
Licz
Zmieniłem nazwę jednego z tematów w dziale NWN2.
Krasnoludzki weteran
PM dla Dwie Twarze.
Prośba o usunięcie sygny. Za długa jest.
Krasnoludzki weteran
Ilość postów: 2320
Czyszczenie kwiatków w fae.
Dzisiaj podzielę się z wami opowieścią o hipokryzji, kłamstwach i małych dzieciach.
Jak wszyscy dobrze wiedzą, nam Szajt został wykopsany z gry. I pewnego pięknego dnia, dostałem na forum taką oto wiadomość:
Cytat
Po namyśle uznałem, że dobrze zrobiłeś usuwając mnie. I to dla mnie samego. Chociaż szkoda mi konta, które tak długo pielęgnowałem, to przynajmniej już nie ryzykuję uzależnienia od zabawy oraz kontaktu z niektórymi idiotami. A więc dzięki, Rang.
Pozdrawiam.
Szajt! Z twoich ciągłych powrotów wnioskuję, że jednak skasowałem cię zbyt późno i uzależnienie jednak się rozwinęło. Zatem nie dziękuj mi, bo zawiodłem... Ale postaram się jak mogę, byś pozostał na odwyku, chociaż tak mogę ci jeszcze pomóc...
Licz
Usunąłem posta Lenwe w temacie "[spojler] outro ", w dziale Białego Wilka. OT.
Krasnoludzki weteran
Kasacja posta Redhorn Steelaxe'a. z tematu 'Inkub'
Nie potrzebny post.
Jeździec Mroku
Zamknięcie wyżej wspomnianego tematu. Rang sobie odblokuje jak będzie chciał odpowiedzieć.
Arcymag
Klimat w Orodlin zamknięty . Temat się wyczerpał.
Jeździec Mroku
Tarara. 6 postów z Kwiatków w Fae wyleciało.
Powiernik Smoczej Krwi
Ilość postów: 4415
Klasa: Czarownik
Przeniesienie tematu Przycinanie się gry. z subforum Gothic 3 do Hardware & Software .
Jeździec Mroku
Czyszczenie kwiatków w Fae.
Arcymag
Może podawaj ile postów i czyje wywalasz.