Hmmmmm... Ja nie po zamówienie bo avatarki i inne sprawki robię sobie sam Chciałbym się również pochwalić moimi wypocinami i byc może jeśli ktoś chciałby hmmmm avatarka z pod mojej ręki to też chetnie służę pomocą
To kilka avatarów zrobiony przez mnie do pewnej gry internetowej
Użytkownik Atis dnia nie, 24 cze 2007 - 22:14 napisał
Całkiem ładnie zrobione, ale nie uważasz, że to trochę CIUT za duże na avatary?
[post="71116"]<{POST_SNAPBACK}>[/post]
Bo tak jak pisałem powyżej to avatary do gry internetowej tam rozmiary avka sa zupełnie inne co nie zmienia faktu ze to tylko rozmiar i nie jest problemem zrobienia avatara forumowego to tylko taka próbka była
Jaki powinien być napis? Najlepiej niech wygląda tak jak napis na userbarze, chodzi mi o to aby jego obwódka była czarka a środek biały, czcionka jakaś prosta, i dość mała w lewym dolnym rogu.
Z góry THX
Off. Ja bym tego młota nie nazwał "Młot sprawiedliwości" lecz "Młot Gromu", MG występuje w książce WarCraft: Dzień Smoka i jest on używany przez brata przywódcy Gryfich Jeźdźców.
Mógłby mi ktoś zrobic jakiegoś fajnego elfickiego zabójcę? Najlepiej z jakimiś egzotycznie wyglądającymi sztyletami w obu dłoniach. I z ciekawą pozą.
Z góry dziękuję.
Mam prośbę potrzebuje avatara młodego maga (około 25 lat) nie może być szerszy niż 400 pikseli i dłuższy niż 600 pikseli (prosiłbym o dość dużego) a maksymalny rozmiar to 30kb.