Sorry, że tak to zabrzmiało ale spójrz wszędzie te kucyki i jeszcze jakby były normalne , a nie jakieś z wąsami, czapkami , bliznami itp. nie nic nie mówię jak lubisz to ok fajnie ,ale żeby to się nie przerodziło w chorą obsesje na ich punkcie jak mój znajomy mieszka na osiedlu jest młodszy o 3 lata i lubi Dragon Ball nawet uwielbia i dlatego zrobił sobie struj Goku i tak paradował przez całe dnie poważnie. Dlatego się o ciebie martwię żebyś nie został kucykiem
Dobrze. A więc od teraz jesteś moim uczniem. Oto twój pierwszy Quest. Masz oglądnąć wszystkie odcinki MLP, potem wchodzić codziennie na FGE i ciągle poezukiwać nowych artów i fanfików. Trzymaj się mnie, a daleko zajdziesz.
Witam.
Mam dla was protipa.
Zapomnijcie o FGE i przerzućcie się na Equestria Daily. No chyba, że macie problemy z czytaniem w języku angielskim. No i chyba że koniecznie chcecie wiedzieć o wszystkich meetach w polszcze.
Nie obrażaj eneth. A co do Altera*. Jak chcesz jeszcze pogadać o mojej psychice lu coś w tym stylu to zapraszam do działu użytkownicy.
Te zdjęcia Rainbow Dash nawiązują do znanego fanfika My Little Dashie. Polecam.
[Dodano po 3 dniach]
No dobra. Czas coś wrzucić.
[Dodano po 2 dniach]
New pictures.
[Dodano po 3 dniach]
Możecie się nie zgadzać, ale według mnie zaczepista Luna. Idealna na avek.