LoL – nowi championi dostępni do grania

league of legends, lol

Dziś rozpoczyna się 33 tydzień pierwszego sezonu gry League of Legends, a co za tym idzie gracze mają okazję przetestować za darmo kilku nowych championów. W tym tygodniu dostępni są:

• Cho’gath
  • Kassadin
  • Ryze
  • Soraka
  • Teemo
  • Tristana
  • Veigar
  • Gragas
  • Mordekaiser
  • Irelia

Dodatkowo pojawiły się dziś dwa nowe skiny, Vandal Twitch i High Command Katarina.

Zapowiada się ciekawy tydzień, nie sądzicie? Kassadin, Veigar, Mordekasier i Cho`gath – z całą pewnością spróbuję gry tymi czterema. Ciekawe jestem kim wy macie zamiar sterroryzować "pola sprawiedliwości".

- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Odpowiedz
O, o. Czekałam na Irelię!
Odpowiedz
Z tego co wiem to nie tylko Ty.

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

Odpowiedz
Po to są IP żeby sobie championy kupować
Ja Mordem gram regularnie, naprawdę całkiem przyzwoity jest, choć kiedyś był troszkę silniejszy.
Odpowiedz
Fajna Irelia, właśnie na dobry początek jakieś 12 killi nią zgarnęłam ; p
Odpowiedz
WW i Udyr to moi faworyci.
Odpowiedz
WW jest dla noobów! A tak na poważnie, to raz nim próbowałem, jakoś mi nie przypadł do gustu.

Najczęściej gram Jaxem, Sionem, Morganą, a ostatnio Blitzkrankiem. Teraz czas na Kassadina. ;p

Odpowiedz
Kto mi wytłumaczy jak to zainstalować? Jakiś czas temu próbowałem... ale chyba na jakąś dziwną instrukcję trafiłem. W każdym razie nie mogłem się z niczym połączyć.
Odpowiedz
Tworzysz konto, ssiesz downloadera, ściągasz grę i install
"Hi ho hi, it's off to war we go..."

Hedon, Rinsed in post-human shadows A monument scorned by the teeth of time
Odpowiedz
Blitzkrank i Sion to dobre postacie - tankami też lubię grać. Wszyscy bohaterowie są w sumie warci uwagi i ciekawi.
Odpowiedz
Mi do tej pory najlepiej grało się Akali i Lux ; p Irelia też się dobrze zapowiada. Może strzelmy sobie turniej ; D ?
Odpowiedz
← Nowości

LoL – nowi championi dostępni do grania - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...