[Faerun] Wieści z Faerun Game

Kilka dni temu ogłoszono wyniki konkursu na opis zamku Lordów Wrót Baldura. Zwycięzcą okazał się Cederick Tallrand, a tuż za nim miejsca zajęli Kibba Twardoskóra i Thaz.

Zamek, jak głoszą plotki, ucierpiał podczas niedawnego balu na skutek eksplozji, w której zginął Lord Matthias Circello. Mówi się też, że wielu dygnitarzy odniosło ciężkie rany, a w najgorszym stanie znalazł się książę Askavaru – Aulindar Alondar.

Jest też dobra nowina dla żądnych bogactw. Ogłoszono kolejny konkurs, a nagrody przyciągnąć mogą zarówno graczy mechanicznych jak i fabularnych. Zadaniem konkursowym jest stworzenie tekstu na temat żołnierskich rozrywek, forma zaś jest dowolna, liczy się kreatywność! Zgłoszenia przyjmowane są do 26 kwietnia u ID 2, 17, 40 i 49.

Na koniec przypominamy, że w grze pojawiły się toplisty, które obecnie można znaleźć w menu nawigacji. Co ważne, teraz za kliknięcie w button raz dziennie można otrzymać dodatkową porcję energii.

Zapraszamy do Faerun Game target="_blank" rel="nofollow noopener noreferrer">Faerun Game!

Autorem newsa jest Sazanka (id 49).

- Tak, tak. Ja za każdym razem mówię co innego. - Aha. I?

- I nic. Uważam to za cnotę. (...) Dziennikarka pyta mnie, czemu ciągle zmieniam zdanie, a ja jej odpowiadam: "Żeby się uwiarygodnić". - "Uwiarygodnić"?

- Oczywiście. Bo zawsze mówię to, co w danej chwili czuję. Nie kalkuluję, nie kombinuję. Uwiarygodniam się przez to, że sobie zaprzeczam. - Przewrotne.

- Tak. I jutro temu zaprzeczę.
Odpowiedz
← Nowości

[Faerun] Wieści z Faerun Game - Odpowiedź

Męczą Cię captche? , a problem zniknie. Zajmie to mniej niż rozwiązanie captchy!
Wczytywanie...